Antena Meniu Search
x

Final trist, după şase zile de luptă pentru viaţă: Snoopy, căţelul resuscitat pompierul-erou Mugurel Costache, a murit

Snoopy, căţelul resuscitat de plutonierul major Mugurel Costache, a murit după şase zile de luptă. Şi-a dat sufletul chiar în ziua în care salvatorul lui a fost decorat.

Vezi și

Snoopy, căţelul resuscitat de plutonierul major Mugurel Costache, a murit după şase zile de luptă. Şi-a dat sufletul chiar în ziua în care salvatorul lui a fost decorat.

Pompierul a dat totul. A încercat totul. Dar Snoopy era prea grav intoxicat cu fum ca să mai poată fi salvat. 

"Prietenul meu a murit... din păcate, atât a putut să lupte. Atâtea au fost zilele de la Dumnezeu", spune, întristat, Mugurel Costache.

În mod ironic, în ziua în care Snoopy a murit, plutonierul major Mugurel Costache a fost decorat.

Pe acelaşi subiect

Pompierul a primit laude şi un loc pe panoul eroilor pentru salvarea lui Snoopy. Însă medalia păleşte în faţa deznodământului intervenţiei emoţionante. 

În urmă cu şase zile, pompierii argeşeni au intervenit la un incendiu de apartament, izbucnit într-un cartier din Piteşti. Plutonierul Major Costache a fost îngerul păzitor al lui Snoopy. L-a resuscitat cu masaj cardiac şi i-a pus mască de oxigen. L-a dus la vetrinar cu maşina de pompieri. Şi l-a rugat să trăiască! 

Efortul pompierului i-a prelungit viaţa lui Snoopy. Din păcate, doar pentru şase zile. Câinele a murit într-un cabinet veterinar. Stăpânul lui, salvat din acelaşi apartament, încă se zbate între viaţă şi moarte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Final trist, după şase zile de luptă pentru viaţă: Snoopy, căţelul resuscitat pompierul-erou Mugurel Costache, a murit