Antena Meniu Search
x

Şoferul care a provocat carnagiul de la Bădeana avea o alcoolemie uriaşă

Bogdan Topriceanu, tânărul în vârstă de 31 de ani care a provocat carnagiul cu 5 morţi de la Bădeana (Vaslui), avea o alcoolemie uriaşă în momentul accidentului.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 03.07.2019, 15:02

Bogdan Topriceanu, şoferul care a provocat accidentul de la Bădeana, era beat
Bogdan Topriceanu, şoferul care a provocat accidentul de la Bădeana, era beat - Facebook

Bogdan Topriceanu, tânărul în vârstă de 31 de ani care a provocat carnagiul cu 5 morţi de la Bădeana (Vaslui), avea o alcoolemie uriaşă în momentul accidentului.

Astfel, tânărul din comuna Gohor (Galaţi) a reuşit să adune toate 'ingredientele' necesare unei tragedii uriaşe: viteză, depăşire neregulamentară şi alcool.

În momentul accidentului de la Bădeana, din Vaslui, Topriceanu conducea cu 110 km/h şi efectua o depăşire neregulamentară. În maşina lui se aflau alte patru persoane.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, în timpul depăşirii, maşina condusă de Bogdan Topriceanu s-a izbit violent de un alt autoturism în care se aflau două familii care se întorcea din concediu, din Grecia.

În urma impactului deosebit de violent, patru oameni aflaţi în maşina lui Topriceanu, inclusiv el, şi un altul din cel de-al doilea autoturism, şi-au pierdut viaţa.

Alcoolemie uriaşă a şoferului care a provocat tragedia de la Bădeana

În urma analizelor, anchetatorii au descoperit că şoferul care a provocat carnagiul de la Bădeana avea o alcoolemie uriaşă.

Testele au arătat că Bogdan Topriceanu avea o concentraţie alcoolică de 1,3g/l alcool pur în sânge, notează stiriest.ro.

O adolescentă de 15 ani, din maşina lui Topriceanu, dar şi soţia şoferului celui de-al doilea autoturism, sunt în continuare în stare gravă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şoferul care a provocat carnagiul de la Bădeana avea o alcoolemie uriaşă