Antena Meniu Search
x

Apel la 112 al unei femei din Dej, care se simţea rău. Medicii constată că abia născuse, dar nu găseau pruncul

O femeie din Dej a sunat la 112 că se simte rău şi are nevoie de intervenţia unui echipaj de ambulanţă cu medic, însă nu a dat mai multe detalii. Odată ajunşi la locuinţa femeii, medicii au constatat cu stupefacţie că femeia născuse de câteva ore, însă nu găseau bebeluşul.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.07.2019, 13:28

Apel la 112 al unei femei din Dej, care se simţea rău. Medicii constată că abia născuse, dar nu găseau pruncul

O femeie din Dej a sunat la 112 că se simte rău şi are nevoie de intervenţia unui echipaj de ambulanţă cu medic, însă nu a dat mai multe detalii.

Odată ajunşi la locuinţa femeii, medicii au constatat cu stupefacţie că femeia născuse de câteva ore, însă nu găseau bebeluşul.

Apel la 112 al unei femei din Dej, care se simţea rău. Medicii văd că abia născuse, dar nu găseau bebeluşul

Un apel la 112 al unei femei din Dej a dus la intervenţia unui echipaj cu medic la adresa femeii. Odată ajunşi la femeie, medicii au început investigaţiile, constatând că femeia abia născuse, de câteva ore.

Potrivit primelor informaţii, femeia nu a spus ce s-a întâmplat cu nou-născutul, aşa că medicii s-au apucat să-l caute. Ei l-au găsit într-un târziu, în WC-ul gospodăriei.

Poliţiştii au preluat cazul, însă, potrivit unor surse, femeia refuză să colaboreze cu poliţiştii şi nu doreşte să spună ce s-a întâmplat.

Revenim cu amănunte...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Apel la 112 al unei femei din Dej, care se simţea rău. Medicii constată că abia născuse, dar nu găseau pruncul