Antena Meniu Search
x

Şofer beat, imobilizat cu forţa după ce a lovit patru maşini la Râmnicu Vâlcea: 'Vrei să ne omori?'

Un şofer beat a fost imobilizat cu forţa de mai mulţi bărbaţi, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, după ce a lovit patru maşini şi a încercat să fugă.

Şofer beat, imobilizat cu forţa după ce a lovit patru maşini la Râmnicu Vâlcea
Şofer beat, imobilizat cu forţa după ce a lovit patru maşini la Râmnicu Vâlcea - Observator

Un şofer beat a fost imobilizat cu forţa de mai mulţi bărbaţi, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, după ce a lovit patru maşini şi a încercat să fugă.

Totul s-a întâmplat în noaptea de luni spre marţi, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, acolo unde şoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf a lovit mai multe maşini.

Bărbatul era atât de beat încât a lovit, pe rând, maşinile parcate pe marginea străzii şi, de fiecare dată, a accelerat şi a încercat să fugă.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, şoferul s-a oprit într-un indicator rutier, iar mai mulţi bărbaţi, care se aflau în zonă, l-au scos din maşină şi l-au imobilizat cu forţa.

Imaginile revoltătoare au fost filmate de mai mulţi oameni, iar pe acestea se poate observa cum şoferul încearcă să se smulgă din mâinile bărbaţilor care încercau să îl imobilizeze până la sosirea unui echipaj de Poliţie.

Într-un final, poliţiştii au ajuns la locul accidentului, iar şoferul a fost încătuşat.

El a refuzat să sufle în aparatul etilotest, motiv pentru care pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Şofer beat, imobilizat cu forţa după ce a lovit patru maşini la Râmnicu Vâlcea: 'Vrei să ne omori?'