Antena Meniu Search
x

Arestare live în Bucureşti! Un tânăr este pus la pământ de 7 polițiști, după ce i-ar fi șicanat în trafic (Video)

Imagini dramatice au fost surprinse, marți seară, în zona Bucur Obor din Capitală. Un tânăr este pus la pământ de șapte polițiști, după ce i-ar fi șicanat în trafic.

Sofer pus la pamant de 7 politisti, dupa ce i-a sicanat in trafic

Imagini dramatice au fost surprinse, marți seară, în zona Bucur Obor din Bucureşti. Un tânăr este pus la pământ de șapte polițiști, după ce i-ar fi șicanat în trafic.

Imaginile care au parvenit Observator au fost surprinse de un martor la incident, cu telefonul mobil.

Potrivit acestuia, tânărul se afla la volanul unui autoturism și s-ar fi șicanat în trafic cu un Audi negru, care nu ar fi avut însemnele poliției. În interior erau însă agenți, mai spun martorii.

La un moment dat, mașina tânărului a fost blocată de mai multe automobile. Apoi a început urmărirea, filmată de un cameraman amator.

Tânărul a fost pus la pământ. Pe urmele sale au fost 6-7 polițiști. Imobilizat, el ar fi început să spună că nu poate respira şi că îl doare capul.

Așa cum se poate vedea și din imagini, tânărul șofer este băgat apoi într-una dintre mașinile de poliție sosite la locul incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Arestare live în Bucureşti! Un tânăr este pus la pământ de 7 polițiști, după ce i-ar fi șicanat în trafic (Video)