Antena Meniu Search
x

Şofer de 51 de ani, beat şi fără permis de conducere, oprit cu 11 focuri de armă în Constanţa - VIDEO

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost oprit în trafic cu focuri de armă, la Constanţa, după ce un poliţist, aflat în timpul liber, a observat că acesta conduce haotic în trafic. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 22.04.2022, 17:20

Vezi și

Urmărire ca în filme la Constanţa. Un poliţist aflat în timpul liber a observat în timp ce se afla în autoturismul unui prieten un vehicul care mergea haotirc pe străzile din Constanţ şi a cerut imediat întăriri. Şoferul nu a vrut să oprească la semnalele poliţiştilor, aşa că aceştia au fost nevoiţi să tragă 3 focuri de avertisment, iar mai apoi alte 8 în direcţia vehicului.

"Noaptea trecută, în jurul orei 23.30, colegul nostru, agent șef Cosmin Guicilă, din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța, se afla în timpul liber, în autoturismul unui prieten, când a observat un vehicul mergând haotic pe străzile din municipiul Constanța.

Datorită experienței ca polițist rutier, Cosmin și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă, așa că a sunat în dispecerat și a solicitat sprijin de la cea mai apropiată patrulă de poliție, continuând să urmărească autoturismul în cauză și ținând legătura cu colegii săi. 

Pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, patrula de poliție din cadrul Secției 5, formată din agent Adelin Șerban și agent Eduard Badea, a ajuns din urmă autoturismul care circula haotic, însă șoferul nu a oprit, în ciuda semnalelor acustice și sonore repetate ale polițiștilor", a transmis IPJ Constanţa.

Pe acelaşi subiect

Şoferul, oprit cu focuri de armă, era băut

Pentru a-l determina să oprească, după somațiile legale, la intersecția DN 39E cu Șoseaua Mangaliei, unul dintre polițiști a executat 3 focuri de armă, de avertisment, în plan vertical.

"Întrucât autoturismul și-a continuat deplasarea, polițistul a efectuat alte 8 focuri de armă, în direcția vehiculului, până când acesta a fost oprit, pe un teren agricol de la periferia localității Lazu. 

Bărbatul a fost imobilizat și încătușat de către Adelin și Eduard, ajutați de Cosmin, care s-a aflat tot timpul în spatele lor, pentru a le oferi sprijin, la nevoie", mai spun poliţiştii.

În urma cercetărilor, aceştia au descoperit că şoferul, în vârstă de 51 de ani, nu avea nici măcar permis de conducere şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice. "În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", spun poliţiştii.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Evenimente » Şofer de 51 de ani, beat şi fără permis de conducere, oprit cu 11 focuri de armă în Constanţa - VIDEO