Antena Meniu Search
x

Un şofer de camion are faţa arsă, TIR-ul lui a luat foc în mers, lângă Balş

Un şofer de camion are faţa arsă, TIR-ul lui a luat foc în mers, lângă Balş. Omul a reuşit să se salveze, dar a ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 01.02.2019, 14:51

Un şofer de camion are faţa arsă, TIR-ul lui a luat foc în mers, lângă Balş. Omul a reuşit să se salveze, dar a ajuns la spital.

Un TIR a luat foc în mers pe drumul care leagă Craiova de Piteşti, în apropiere de Balş. În cel mai scurt timp, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, însă cabina TIR-ului era deja distrusă de flăcările uriaşe. 

"La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la cabina camionului, cu pericol de propagare la motorul și remorca acestuia. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Şoferul autocamionului, un cetăţean din Belarus a suferit arsuri la nivelul feţei şi a fost transportat de urgenţă la spital. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din primele cercetări se pare că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit. În zonă, traficul a fost blocat mai bine de o oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer de camion are faţa arsă, TIR-ul lui a luat foc în mers, lângă Balş