Antena Meniu Search
x

După ce a fost concediat, un român din Arezzo s-a dezbrăcat complet, apoi s-a aruncat sub roţile unui TIR

Un român în vârstă de 39 de ani, din Bibbiena, Arezzo, a fost concediat de angajator, el lucrând ca şofer de camion la firma respectivă. După ce a fost dat afară, românul probabil a cedat nervos, s-a dezbrăcat complet de toate hainele, deşi erau -4 grade şi a început să fugă pe şosea, urlând.

Concediat, un român din Arezzo s-a dezbrăcat complet de haine şi apoi a încercat să-şi ia viaţa

Un român în vârstă de 39 de ani, din Bibbiena, Arezzo, a fost concediat de angajator, el lucrând ca şofer de camion la firma respectivă.

După ce a fost dat afară, românul probabil a cedat nervos, s-a dezbrăcat complet de toate hainele, deşi erau -4 grade şi a început să fugă pe şosea, urlând.

Românul s-a aruncat sub roţile unui TIR

Mai mulţi martori au sunat imediat la Poliţie şi au încercat să îl oprească pe bărbat, însă nu au reuşit.

Pe acelaşi subiect

Carbinerii au intervenit şi ei şi au reuşit să-l oprească pe român exact în momentul în care se arunca sub roţile unui TIR care venea din sens opus.

Frâna puternică pusă de şoferul respectiv şi instinctele excelente, combinate cu intervenţia unui carabiner a făcut posibilă salvarea vieţii românului în ultima clipă.

Dus direct la Psihiatrie

Carabinierii l-au salvat în extremis şi l-au reținut în așteptarea unităţilor medicale.

Românul a primit îngrijiri de personalul medical, apoi a fost transportat la spitalul din Bibbiena şi internat în secția de psihiatrie, pentru evaluare, informează lanazione.it

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » După ce a fost concediat, un român din Arezzo s-a dezbrăcat complet, apoi s-a aruncat sub roţile unui TIR