Antena Meniu Search
x

Şofer grec, prins de poliţiştii din Ilfov când încerca să acopere urmele unei crime. Bărbatul şi-a abandonat victima în tufişuri

Un cetăţean grec a fost prins de poliţiştii din Ilfov când încerca să acopere urmele unei crime. Bărbatul e acuzat că a accidentat mortal un motociclist în Bulgaria şi a fugit de la locul accidentului. A trecut graniţa în România şi a dus maşina la un service de lângă Bucureşti pentru reparaţii. 

de Redactia Observator

la 04.08.2021, 09:01

Vezi și

Reporter: L-ai ucis pe omul ăla. De ce ai încercat să ascunzi? 

Cetăţean grec: Din greşeală. 

Pe 30 iulie, noaptea, pe drumul dintre Ruse şi Sofia, aproape de oraşul Pleven, un motociclist este trântit la pământ, după impactul cu o maşină. Şoferul, un cetăţean grec, rezident în Bucureşti, profită de ora târzie şi fuge de la locul accidentului, abandonându-şi victima în nişte tufişuri de pe marginea drumului, potrivit presei locale. Prietenii victimei, pe nume Dimitar Mişkov, şi-au făcut griji după ce acesta nu a mai dat niciun semn, aşa că au anunţat poliţia. Trupul motociclistului a fost găsit câteva zile mai târziu. 

Şoferul vinovat a fost prins în România, într-un service auto de lângă Bucureşti. Încerca să îi convingă pe muncitorii de la atelier să îi repare maşina, adusă pe platformă, după accident, pentru a ascunde urmele. În vârstă de 68 de ani, grecul are rezidenţă în Bucureşti şi ar deţine mai multe proprietăţi în ţară, pe care le oferă în chirie mai multor firme. 

Anne Ciolcă, IPJ Ilfov: Autorităţile din Bulgaria au emis un Mandat European de Arestare sub aspectul săvârşiri infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. 

Şoferul grec a fost reţinut pentru 24 de ore. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şofer grec, prins de poliţiştii din Ilfov când încerca să acopere urmele unei crime. Bărbatul şi-a abandonat victima în tufişuri