Antena Meniu Search
x

Şoferul mort în cumplitul accident din Tileagd, pasionat de viteză: 'Nu prea respecta regulile de circulaţie'

Andrei Merca, şoferul de 32 de ani care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident de la Tileagd, era pasionat de viteză şi maşini puternice, iar cei care îl cunoşteau spuneau că deseori încălca regulile de circulaţie.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 14.12.2023, 17:27

Andrei Merca, şoferul de 32 de ani care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident de la Tileagd, era pasionat de viteză şi maşini puternice, iar cei care îl cunoşteau spuneau că deseori încălca regulile de circulaţie.

Tânărul din comuna Popeşti (Bihor) se mândrea cu maşina sa, un autoturism marca BMW, dovadă fiind numeroasele poze de pe Facebook.

Pasiunea pentru viteză şi încrederea că nu i se va întâmpla nimic dacă încalcă regulile de circulaţie i-au adus moartea lui Andrei.

Căsătorit şi tatăl unei fetiţe de numai doi ani, Andrei Merca şi-a găsit sfârşitul, ieri după-amiază, în localitatea Tileagd, după ce a derapat din cauza vitezei şi a intrat în plin într-o autoutilitară în care se afla o familie întreagă, respectiv soţ şi soţie şi doi copii de 9 şi 11 ani.

Pe acelaşi subiect

"Joi, 9 mai, la ora 19.40, pe DN 1, în localitatea bihoreană Tileagd, un bărbat de 32 de ani, din comuna Popeşti, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oradea - Cluj, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil umed şi ploaie şi, într-o curbă uşoară la dreapta, a derapat, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Oradea", a declarat comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Accident la Tileagd, pasiune pentru viteză

Andrei Merca era cunoscut de şoferii din judeţ, datorită maşinii, dar şi a faptului că încălca destul de des regulile de circulaţie.

După teribilul accident din Tileagd, pe grupurile de şoferi din Bihor au apărut numeroase comentarii despre stilul de condus al lui Andrei. "Azi in nufaru a intrat în faţa mea fără să se asigure respectivu si avea staţie am si eu l-am rugat sa o lase mai încet si m-a înjurat!", a scris un orădean pe grup. La rândul său, un poliţist cunoscut de bihoreni pentru că anunţă radarele pe Facebook, tocmai pentru a-i determina să conducă regulamentar, a scris că l-a întâlnit în trafic pe posesorul BMW-ului.

"Sunt şocat de accidentul de la Tileagd soldat cu deces şi răniţi grav... Sunt şi mai şocat să văd că este vorba de un conducător auto pe care în urmă cu ceva timp l-am avertizat amical cu privire la stilul de a conduce... Oameni buni, să vă uitaţi bine pe imaginile de la accident şi să vă gândiţi bine de tot înainte de a călca acceleraţia... Gândiţi-vă că acasă vă aşteaptă cineva drag...", a scris Sebastian Drimbe pe grupul Info Trafic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şoferul mort în cumplitul accident din Tileagd, pasionat de viteză: 'Nu prea respecta regulile de circulaţie'