Antena Meniu Search
x

Student român, găsit mort în Italia. Băiatul a sfârşit într-o cameră de hotel din Roma

Sfârşit cumplit pentru un tânăr student român, în Italia. Băiatul de 26 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Anzio, o comună aflată în sudul provinciei Roma.

de Redactia Observator

la 10.05.2019, 07:36

Sfârşit cumplit pentru un tânăr student român, în Italia. Băiatul de 26 de ani a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Anzio, o comună aflată în sudul provinciei Roma.

Un student român a fost găsit mort într-o cameră de hotel din centrul comunei Anzio.

Tânărul de 26 de ani, care locuia de mai mulţi ani în Nettuno, împreună cu părinţii, trebuia să elibereze camera de hotel miercuri dimineaţă.

Când a văzut că băiatul nu coboară pentru a preda cheile, proprietarul hotelului a devenit suspicios şi a decis să verifice ce se întâmplă. S-a dus la camera unde se afla tânărul, a bătut la ușă, însă nu i-a răspuns nimeni. Uşa era blocată şi din interior nu se auzea niciun sunet.

Alarmat, a sunat după ajutor la numărul unic de urgenţă.

Un student român a fost găsit mort într-o cameră de hotel din centrul comunei Anzio

Student român găsit mort într-un hotel din Anzio, Roma

La fața locului a intervenit o brigadă de pompieri, care a intrat în cameră. Militarii l-au găsit pe băiat  inconștient, pe pat. Din păcate, pentru studentul român nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decedat.

Din primele verificări ale poliţiei, pe trupul băiatului nu s-au găsit urme de violență. 

Anchetatorii au dispus efectuarea necropsiei cadavrului, pentru a se putea stabili cu exactitate cauzele morţii. În prezent, oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv o posibilă supradoză de droguri, scrie presa din Italia

Poliţia exclude, însă, varianta sinuciderii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Student român, găsit mort în Italia. Băiatul a sfârşit într-o cameră de hotel din Roma