Antena Meniu Search
x

Un şofer român de TIR rupt de beat a răsturnat camionul, apoi s-a luat la ceartă cu poliţiştii, în Franţa

Un şofer român de TIR rupt de beat a provocat un accident teribil, în Franţa, apoi s-a luat la ceartă cu poliţiştii. În vârstă de 30d e ani, şoferul venea din Spania şi avea semiremorca plină cu 27 de tone de role de hârtie.

Un şofer român de TIR rupt de beat a provocat un accident teribil, în Franţa. În vârstă de 30d e ani, şoferul venea din Spania şi avea semiremorca plină cu 27 de tone de role de hârtie.

Luni seara, în jurul orei 20:30, un camion înmatriculat în Spania condus de un român în vârstă de 20 de ani s-a răsturnat la intrarea în Merpins. A rupt o linie telefonică şi a distrus câteva rânduri de vie, înainte de a se opri blocat, pe o parte.

Poliţiştii nu au reuşit să stabilească dacă accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive, sau a stării de ebrietate avansate a şoferului. Românul a fost testat şi rezultatul a fost de 2.14 grame pe litru de sânge alcool.

Accidentul de pe D732 s-a produs după ce, înaintea unei curbe la stânga, TIR-ul condus de român a ieşit dincolo de acostament, apoi s-a răsturnat pe dreapta. 

Circulaţia a fost parţial blocată o vreme şi total, pentru mai multe ore, la momentul la care o macara a venit pentru a ridica TIR-ul şi a-l scoate de pe câmp.

Aproape ca prin miracol, şoferul a scăpat nevătămat şi s-a mai luat şi la ceartă cu poliţiştii şi muncitorii de la drumuri care au venit să îl ajute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un şofer român de TIR rupt de beat a răsturnat camionul, apoi s-a luat la ceartă cu poliţiştii, în Franţa