Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină într-o parcare din Germania: 'Inima noastră nu poate duce cât cere patronul'

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabina camionului, într-o parcare din Germania. Prietenii bărbatului i-au adus acestuia un omagiu pe Facebook.

de Redactia Observator

la 24.01.2018 , 13:41

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină într-o parcare din Germania - Facebook

Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabina camionului, într-o parcare din Germania. Prietenii bărbatului i-au adus acestuia un omagiu pe Facebook.

Marian Iancu a muncit peste 40 de ani ca şofer de TIR.

Cunoscut şi respectat de toţi românii plecaţi la muncă în străinătate la firmele de transport, Marian, zis şi 'Cumătru', şi-a găsit sfârşitul chiar în cabina TIR-ului pe care îl conducea, într-o parcare din Germania.

Articolul continuă după reclamă

"A făcut din noapte zi, a mâncat poate în gând. Ultima dată când m-am întâlnit cu el mi-a spus: Tibi, ies la pensie. Duc măsuţa lângă lac, unde am cumpărat un teren şi stau să pescuiesc. Să nu mai aud bâzâit de cauciurui. Visurile i s-au spulberat într-o secundă", a scris Tiberiu Răduţă pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

Înainte să îşi poată îndeplini visul de a ieşi la pensie şi de a pescui liniştit la el acasă, Marian Iancu a murit chiar în cabina camionului, într-o parcare din Koln (Germania).

"I-a dat firma din Olanda sicriu şi transport, plus o sumă de bani. La trei zile era în pământ. A mai vorbit lumea vreo trei zile. A patra zi a murit alt şofer, s-a schimbat subiectul, iar Cumătru era deja uitat. Dumnezeu să-l odihnească în pace", a mai scris Tibi.

În final, şoferul, a cărui postare a emoţionat mii de oameni, a tras concluzia acestei tragedii.

"Aşa că poate mai băgăm la cap. Inima noastră nu poate duce cât cere patronul. Nici a fostului meu prieten n-a mai dus. S-a oprit pe traseu, dar nu pentru pauza de 9 ore ş nici pentru 45, ci pentru totdeauna", a scris Tiberiu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un şofer român de TIR a fost găsit mort în cabină într-o parcare din Germania: 'Inima noastră nu poate duce cât cere patronul'