Antena Meniu Search
x

Şofer român de TIR, traficant de cocaină în Anglia: 'Am crezut că nu o să observe nimeni'

Un şofer român de TIR, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a încercat să introducă în Anglia cocaină în valoare de 1,7 milioane de lire.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 29.01.2020, 09:12

Şofer român de TIR, traficant de cocaină în Anglia
Şofer român de TIR, traficant de cocaină în Anglia - hulldailymail.co.uk

Un şofer român de TIR, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut că a încercat să introducă în Anglia cocaină în valoare de 1,7 milioane de lire.

Totuşi, românul a explicat judecătorului că a crezut că nimeni nu va observa cele 21 de kilograme de cocaină ascunse sub marfa pe care o transporta cu TIR-ul.

Mihai Ciceu (34 de ani) a fost prins pe 22 ianuarie 2020, în portul Hull din Anglia, după ce a venit cu feribotul din portul belgian Zeebrugge.

Românul conducea un camion cu numere de înmatriculare din Marea Britanie, iar odată ajuns în Portul Hull, a fost supus unei inspecţii amănunţite.

Pe acelaşi subiect

Şoferul român transporta lemn, însă sub încărcătură, poliţiştii de frontieră englezi au descoperit mai multe pachete înfoliate în care se afla o mare cantitate de droguri.

Testele de laborator au arătat că în pachete se aflau 21 kilograme de cocaină, cu o valoare de piaţă de 1,7 milioane de lire sterline, notează hulldailymail.co.uk.

Românul a fost arestat imediat şi adus în faţa unui judecător, acolo unde şi-a recunoscut vinovăţia, însă a explicat că nu se aştepta ca cineva să observe că transportă droguri.

Mihai Ciceu va fi dus în faţa unei instanţe, din nou, în data de 24 februarie, atunci când, cel mai probabil, va fi şi condamnat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şofer român de TIR, traficant de cocaină în Anglia: 'Am crezut că nu o să observe nimeni'