Antena Meniu Search
x

Video Șofer scos cu forța de mascați din mașina în care se baricadase, după ce i-au spart geamul. ”Atenție, folosim forța!”

Un șofer prins la volan cu permisul anulat a fost scos cu forţa din autoturism de către mascaţii care i-au spart geamul de la portieră. Bărbatul, un bucureștean de 47 de ani, se baricadase în autoturism, după ce a fost oprit de polițiștii de la Rutieră.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.02.2021, 15:57

Șofer scos cu forța de mascați din mașina în care se baricadase, după ce i-au spart geamul. ”Atenție, folosim forța!” Vezi și
  • Bărbatul de 47 de ani a fost surprins cu viteză peste limita legală, în localitatea Priseaca, pe DN 72 A.
  • Pentru că a refuzat să iasă din mașină, polițiștii de la Rutieră au chemat mascații care l-au scos cu forța din autoturism.

Pentru că a refuzat să iasă din mașină, polițiștii de la Rutieră au chemat mascații, care l-au scos cu forța din autoturism, l-au încătușat și l-au dus la secție.

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii că bărbatul figurează în bazele de date ale Poliției Române ca având permisul de conducere anulat. 

Șoferul a fost luat pe sus de mascați din propria mașină

Șoferul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din București, a fost surprins cu viteză peste limita legală, în localitatea Priseaca, pe DN 72 A.

Oamenii legii l-au somat să tragă pe dreapta, dar șoferul, chiar dacă a oprit, a blocat încuietorile și a refuzat să iasă din mașină. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și mascați

„Atenție, folosim forța, deschideți!”, i-au spus agenții, înainte să-i spargă geamul de la portieră.

Șoferul a fost condus la sediul Poliției, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șofer scos cu forța de mascați din mașina în care se baricadase, după ce i-au spart geamul. ”Atenție, folosim forța!”