Video

Șofer scos cu forța de mascați din mașina în care se baricadase, după ce i-au spart geamul. ”Atenție, folosim forța!”

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 10.02.2021, 15:55.
Actualizat: 10.02.2021, 15:57

Un șofer prins la volan cu permisul anulat a fost scos cu forţa din autoturism de către mascaţii care i-au spart geamul de la portieră. Bărbatul, un bucureștean de 47 de ani, se baricadase în autoturism, după ce a fost oprit de polițiștii de la Rutieră.

Șofer scos cu forța de mascați din mașina în care se baricadase, după ce i-au spart geamul. ”Atenție, folosim forța!”

Pentru că a refuzat să iasă din mașină, polițiștii de la Rutieră au chemat mascații, care l-au scos cu forța din autoturism, l-au încătușat și l-au dus la secție.

Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii că bărbatul figurează în bazele de date ale Poliției Române ca având permisul de conducere anulat.

Șoferul a fost luat pe sus de mascați din propria mașină

Șoferul, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din București, a fost surprins cu viteză peste limita legală, în localitatea Priseaca, pe DN 72 A.

Oamenii legii l-au somat să tragă pe dreapta, dar șoferul, chiar dacă a oprit, a blocat încuietorile și a refuzat să iasă din mașină. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și mascați.

„Atenție, folosim forța, deschideți!”, i-au spus agenții, înainte să-i spargă geamul de la portieră.

Șoferul a fost condus la sediul Poliției, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecință.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.