Antena Meniu Search
x

Video "Bombardierul" constănțean care plângea că polițiștii i-au pus cătușe, criminal feroce. A făcut pușcărie pentru omor calificat

Un şofer băut a vrut să joace leapşa cu poliţiştii, dar a sfârşit încătuşat. După ce a provocat un accident rutier, a avariat două maşini şi a rupt un stâlp, tânărul a fost testat de poliţişti cu etilotestul. Cum aparatul arăta că acesta băuse, a fost condus la spital, pentru prelevarea probelor biologice. Acolo, bărbatul a vrut să fugă, dar a fost prins de poliţişti şi reţinut.

de Redactia Observator

la 10.02.2021, 09:51

Vezi și

Beat la volan, fostul pușcăriaș a făcut prăpăd, a încercat să fugă

Cu picioarele înmuiate de alcool, şoferul turmentat nu a mai putut apăsa pedala de frână la timp şi a intrat într-o maşină care oprise la o trecere de pietoni.

În urma impactului, autoturismul său a ajuns pe trotuar şi a doborât un stâlp. În cădere, stâlpul a avariat un al treilea autoturism.

Bărbatul de 27 de ani a suferit un traumatism cranian şi a fost transportat la spital. Înainte, însă, poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest. Rezultatul - 0,8 mg per litru alcool pur în aerul expirat.

Andreea Iliescu, IPJ Constanţa: "Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar şi pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge"

Şoferul a refuzat însă prelevarea probelor biologice şi a încercat să fugă din spital. A fost oprit, însă, de poliţişti, care l-au încătuşat.

Circ ieftin în fața spitalului, a început să plângă, cu cătușele la mâini

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreea Iliescu, IPJ Constanţa: "Bărbatul a devenit recalcitrant. Nu a vrut să se supună indicaţiilor poliţiştilor şi a încercat să fugă, motiv pentru care a fost încătuşat şi introdus, din nou, în spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice"

Acum, şoferul băut este cercetat penal pentru vătămare corporală, distrugere şi refuz de prelevare de mostre biologice.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În 2010, bărbatul a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » "Bombardierul" constănțean care plângea că polițiștii i-au pus cătușe, criminal feroce. A făcut pușcărie pentru omor calificat