Antena Meniu Search
x

Şofer de TIR mort la Beldiu, în Alba, camionul a fost spulberat de tren, pe ceaţă

Un şofer de TIR a murit într-un accident la Beldiu, în Alba, camionul lui a fost spulberat de tren, pe ceaţă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.11.2019, 09:36

Un şofer de TIR a murit într-un accident la Beldiu, în Alba, camionul lui a fost spulberat de tren, pe ceaţă.

Şoferul unui camion a murit după ce vehiculul pe care îl conducea a fost lovit, marţi dimineaţa, de un tren de pasageri pe raza localităţii Beldiu, între oraşele Teiuş şi Aiud, un pasager din garnitură suferind un traumatism cranio-cerebral minor şi alţi trei, atacuri de panică.

Potrivit Poliţiei, la o trecere la nivel cu calea ferată între Gârbova şi Beldiu, semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, a avut loc un accident produs între un tren şi un camion, în zona respectivă, la ora producerii accidentului fiind în vigoare o atenţionare de Cod galben de ceaţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a intervenit cu forţe de la Aiud şi Alba Iulia pentru descarcerarea şoferului şi acordarea primului ajutor medical.

Pe acelaşi subiect

'Şoferul camionului a fost descarcerat. El prezenta leziuni traumatice incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decedat', au transmis reprezentanţii ISU Alba.

Echipajele ISU au intervenit şi pentru acordarea de ajutor medical pentru un pasager din tren, care este asistat medical în urma unui traumatism cranio-cerebral şi care va fi transportat la spitalul din Aiud. Trei persoane au suferit atacuri de panică, au mai transmis cei de la ISU.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trenul, care făcea legătura între Sighişoara şi Cluj Napoca, este format din locomotivă şi două vagoane, rămânând deocamdată staţionat. Unul dintre vagoane a suferit avarii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şofer de TIR mort la Beldiu, în Alba, camionul a fost spulberat de tren, pe ceaţă