Antena Meniu Search
x

Şoferi români, terorizaţi de hoţi în parcările din toată Europa: 'Cred că sunt români. Ne urmăresc cu maşinile'

Şoferii români care lucrează în Europa sunt terorizaţi de hoţi în parcările din Ungaria, Italia sau Spania.

Şoferii români care lucrează în Europa sunt terorizaţi de hoţi în parcările din Ungaria, Italia sau Spania.

Şoferii se plâng că hoţii sunt extrem de violenţi şi le fură marfa din maşini, în miezul zilei, în parcări aglomerate şi chiar în mers.

De cele mai multe ori, hoţii, despre care şoferii au precizat că ar putea fi români şi bulgari, circulă cu autoturisme şi îi urmăresc pe şoferii români de TIR sau de maşini de 3,5 tone până ce aceştia parchează într-o parcare.

Deşi ştiu că sunt urmăriţi de hoţi, şoferii sunt obligaţi să parcheze pentru a efectua pauzele de odihnă prevăzute de lege.

Pe acelaşi subiect

În unele cazuri, şoferii români găsesc parcări în care sunt şi alţi şoferi şi împreună reuşesc să îi sperie pe hoţi.

Totuşi, în unele cazuri, hoţii reuşesc să fure marfă de zeci de mii de euro şi să se facă nevăzuţi.

Nu de puţine ori, şoferii au fost bătuţi şi chiar omorâţi de hoţii care îi terorizează pe şoferi în parcările din toată Europa.

Soferii romani din Europa sunt terorizati de hotii din parcari

"De când am parcat stau geană pe maşină. Dar oricum sunt camere. Cred că sunt români", a scris Florin Gabriel Iosif în grupul de Facebook - Şoferi comunitate 3,5 T.

Un alt şofer român a povestit pe Facebook cum a fost obligat, într-o noapte, să dormă în maşină, în frig pentru că avea aparatul de încălzire (sirocou) stricat.

"Sunt în Veszprem, cu sirocoul stricat, şi m-a sunat al meu patron să merg la un hotel. În drum spre hotel, văd că mă şicanează un Fiat cu mai mulţi indivizi şi îmi făceau semn să opresc, dar eu am continuat să merg. Am parcat în curtea hotelului Magister şi ei au parcat lângă mine. Unul dintre ei a coborât şi a venit la mine să mă întrebe dacă am motorină. În oglindă am observat cum alţi doi îmi încercau uşile din spate. Am pornit, iar cel care vorbea cu mine a început să dea cu pumnii în maşină şi s-a agăţat de oglindă să nu pot pleca. Nu au pic de frică!", a scris Cătălin Dicu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferi români, terorizaţi de hoţi în parcările din toată Europa: 'Cred că sunt români. Ne urmăresc cu maşinile'