Antena Meniu Search
x

Şoferiţă 20 de ani, beată, accident cu 5 victime, la Turda. A răsturnat maşina

O şoferiţă 20 de ani, beată, a provocat un accident cu 5 victime, la Turda. A răsturnat maşina, cu viteză, pe şoseaua umedă.

de Redactia Observator

la 05.05.2019, 10:25

Şoferiţă de 20 de ani, beată
Şoferiţă 20 de ani, beată, accident cu 5 victime la Turda. A răsturnat maşina - Observator.tv

O şoferiţă 20 de ani, beată, a provocat un accident cu 5 victime, la Turda. A răsturnat maşina, cu viteză, pe şoseaua umedă.

Un accident de circulație, soldat cu cinci răniți, s-a produs duminică dimineața, pe o stradă din Turda. 

"Conform primelor verificări, o tânără de 20 de ani, din județul Neamt, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cluj-Napoca - Câmpia Turzii, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, a intrat într-un cap de pod și apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultat: peste 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se fac cercetări privind comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.", conform IPJ Cluj.

Pe acelaşi subiect

Toate persoanele din mașină au fost transportate la spital.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc, duminică dimineața, pe strada Campiei, din Turda.

"Un autoturism a intrat intr-un cap de pod. Nu au fost necesare operațiuni pentru descarcerare, cinci persoane au fost consultate medical și au fost transportate in stare de conștiență la spital. Unul dintre ocupanți a fost în stare mai grava, el a suferit un traumatism cerebral mai sever.", transmite ISU Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şoferiţă 20 de ani, beată, accident cu 5 victime, la Turda. A răsturnat maşina