Antena Meniu Search
x

Imagini teribile filmate la câteva momente după accidentul de pe Centură. Audi de 700 de CP distrus

Imagini teribile au fost filmate la câteva momente după accidentul de pe Centură, în care un Audi de 700 de CP a fost distrus, iar şoferul lui a murit pe loc.

de Redactia Observator

la 05.05.2019, 09:37

Video filmat imediat după accidentul de pe centură Vezi și

Imagini teribile au fost filmate la câteva momente după accidentul de pe Centură, în care un Audi de 700 de CP a fost distrus, iar şoferul lui a murit pe loc.

Un Audi de 700 CP a făcut accident la 200 la oră pe Centura Bucureştiului. Şoferul a murit pe loc, el fiind un cunoscut pilot de Drag, pasionat de tunning.

Un teribil accident de circulaţie a avut loc sâmbătă după-amiază pe Şoseaua de Centură a Bucureştiului, în zona localităţii Tunari. Un Audi A3 preparat, de 700 de CP, a intrat într-un Logan staţionat pe dreapta şi apoi s-a răsturnat.

Maşina, spun martorii, avea 200 km la oră şi era condusă de Ciprian Tofan, cunoscut pilot de drag racing. Acesta ieşise să testeze maşina pe care o pregătea pentru concurs, nu purta cască şi nici centură de siguranţă.

Imaginile apărute pe facebook după accident sunt teribile, maşina în care a murit Ciprian, Cipos cum îl ştiau apropiaţii, fiind făcută praf.

În Loganul lovit de Ciprian era un bărbat care a scăpat nevătămat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Imagini teribile filmate la câteva momente după accidentul de pe Centură. Audi de 700 de CP distrus