Antena Meniu Search
x

Șoferiță româncă de TIR a făcut preinfarct la volan, în Germania. Clipe de coșmar pentru Dorina

Clipe de coșmar trăite de Dorina, o șoferiță româncă de TIR, după ce a suferit un preinfarct în timp ce se afla la volanul camionului, pe o autostradă din Germania. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.10.2020, 13:50

Dorina Misic a suferit un preinfarct la volanul TIR-ului, pe un drum din Germania
Șoferiță româncă de TIR, clipe de coșmar după ce a făcut preinfarct la volan, în Germania - Facebook
  • Dorina a reușit să oprească pe banda de urgență și a cerut ajutor, fiind transportată la spital.
  • Tânăra șoferiță a fost anunțată de medici că suferise un preinfarct.

În 18 septembrie, tânăra șoferiță de TIR, angajată la o firmă de transporturi din Deva, a fentat moartea și a reușit să evite o tragedie.

Dorina conducea camionul pe autostrada A3, în apropiere de Dusseldorf, când a suferit un preinfarct.

A tăiat toate cele trei benzi, dar a reușit să revina miraculos pe banda de urgență oprind TIR-ul în condiții de siguranță.

Nimeni de la firmă nu s-a interesat de Dorina

Imediat, șoferița a fost transportată la spital, acolo unde medicii au anunțat-o că suferise un preinfarct.

Însă coșmarul tinerei nu s-a încheiat acolo. Au urmat 5 zile de spitalizare, "perioadă în care absolut nimeni din cadrul firmei nu s-a interesat de starea ei".

Ilie Matei, un alt șofer profesionist de TIR, a povestit pe pagina lui de Facebook că Dorina a trebuit să-și plătească singură spitalizarea, medicamentația, biletul spre România, dar și ședințele la psiholog care au urmat după accident. 

Mai jos, redăm integral postarea făcută de Ilie Matei "Omul Șoselelor":

"Zilele trecute povesteam cu un amic care are o firmă de transport si omul incerca să mă convingă că vechile năravuri proaste ale catorva cunoscute firme romanesti au disparut, ca deja se merge pe aprecierea angajatilor si așa putini si greu de găsit.

Toată discutia avea ca si tintă faptul ca as putea reveni să lucrez pe contract romanesc, ca si cum totul a devenit roz peste noapte.

As vrea să il contrazic si să spun că unele năravuri nu dispar niciodată, nu e general valabil, insa cand stii ca in anul 2020 sunt firme de transport care isi abandoneaza soferii ca pe caini prin Europa...nu numai ca te apucă furia, dar te gandesti că poti fi urmatorul care poate să păteasca un episod de genul acesta.

Da, ati inteles bine...sunt abandonati soferi prin Europa ca si cainii ....

In imagine este colega noastra Dorina Misic.

Colega noastra are 17 ani experienta in transport, este una din persoanele care a pus umarul la crearea sindicatului SSDB in urma cu 3 ani, fiind unul dintre membrii fondatori ai acestei structuri.

Pe data de 18 septembrie se afla la volanul camionului in Germania pe autobandul A3 in apropiere de Dusseldorf.

A simtit ca i se face rau, dar probabil experienta si norocul au ajutat-o sa nu producă un incident grav....Dupa spusele politistilor germani a taiat toate cele 3 benzi, ca apoi sa reuseasca sa revina miraculos pe banda de urgenta oprind in conditii de siguranta camionul, proprietate a unei firme din Deva al carei angajat era Dorina in acel moment.

A fost transportată la spital, doctorii anuntand-o ca a suferit un preinfarct.

A fost anuntată firma imediat si primul lucru care acestia au intrebat a fost daca camionul sau marfa au fost deteriorate ?

Mai mult de atat, femeia internata la sectia cardiologie a spitalului din Koln a trebuit dupa primele ore de la internare să mearga sa predea camionul colegului care venise sa efectueze cursa in locul ei.

Au urmat 5 zile de spitalizare, perioadă in care absolut nimeni din cadrul firmei nu s-a interesat de starea ei, acesta trebuind la finalul celor 5 zile de internare sa isi achite spitalizarea si medicamentatia din buzunar.

Ca sa fie meniul complet, inclusiv biletul catre Romania si l-a platit singura, firma neplatindu-i nici pana la acest moment macar diurna pt cele 5 zile in care a fost internată.

In acest moment femeia urmeaza sedinte la un psiholog, cheluielile salariale restante nefiind achitate si toate serviciile medicale si transportul catre Romania platit din buzunarul propriu .

As vrea sa intreb ca om :

Ce om are atata suflet sa isi abandoneze angajatul intr-un spital, lasandu-l de izbeliste ??

Femeia asta are un copil, daca era mai rau de atat unde se ajungea ??

Ii momim sa lucreze pt firmele noastre apoi ii abandonam ca pe animale cand nu mai dau randament ?? Cand au probleme medicale ??

Ce incredere sa ai in angajatori cand te trateaza ca pe o piesa de schimb ??

Vorbim de bussines care teoretic nu implica sentimente, dar aici vorbim despre un angajat sub contract care a fost abandonat, fara a i se plati diurna, cheltuieli de spitalizare....tot ce a contat a fost daca marfa si camionul sunt intacte....".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Șoferiță româncă de TIR a făcut preinfarct la volan, în Germania. Clipe de coșmar pentru Dorina