Antena Meniu Search
x

O şoferiţă din Rusia a provocat un grav accident pe Valea Oltului. Traficul este blocat în totalitate

O şoferiţă din Rusia a provocat un grav accident pe Valea Oltului. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital.

O şoferiţă din Rusia a provocat un grav accident pe Valea Oltului
O şoferiţă din Rusia a provocat un grav accident pe Valea Oltului - Observator

O şoferiţă din Rusia a provocat un grav accident pe Valea Oltului. Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite şi au ajuns de urgenţă la spital.

Tânăra din Rusia, aflată la volanul unui autoturism marca Opel, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens, acolo unde a izbit violent un Volkswagen Touareg, înmatriculat în Marea Britanie, care s-a răsturnat.

Accidentul s-a produs la ieşire din staţiunea Călimăneşti - Căciulata, în zona Lotrişor.

O persoană a rămas încarcerată într-unul dintre autoturismele implicate în accident, iar pentru scoaterea acesteia a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

În total, patru persoane, printre care şi un copil, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate de urgenţă la spital.

Traficul pe Valea Oltului a fost blocat în totalitate timp de câteva zeci de minute, iar drept urmare şoferii au fost nevoiţi să stea în trafic ore în şir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » O şoferiţă din Rusia a provocat un grav accident pe Valea Oltului. Traficul este blocat în totalitate