Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Șoferul bătăuș din Hunedoara a fost reținut. Tânărul a blocat cu mașina un pensionar și l-a luat la pumni pentru că ar fi condus prea încet

Incident şocant în traficul din Hunedoara. Un şofer a fost urmărit şi oprit în mijlocul străzii, iar mai apoi bătut fără milă de un tânăr. Agresorul ar fi fost supărat pentru că bărbatul de 77 de ani conducea prea încet. În urma loviturilor, şoferul bătut a ajuns la spital. 

De Alex Prunean la 22.03.2023, 14:07
Vezi și

Din fericire, starea bărbatului în vârstă de 77 de ani este una bună. S-a ales câteva vânătăi în zona feței, dar medicii au considerat că nu necesită internare.

Șoferul bătăuș din Hunedoara a fost reținut pentru 24 de ore

Incidentul s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 9. Bărbatul conducea mașina pe o stradă din oraș, pe care se efectuau lucrări, motiv pentru care a fost nevoit să reducă viteza.. Șoferul care conducea mașina din spate, un tânăr de 28 de ani, a fost enervat de acest lucru și a început să claxoneze. S-a ținut după mașina pensionarului, până când acesta a oprit în fața casei unor prieteni, a coborât din autoturism, a deschis portiera bărbatului, după care a început să-l lovească. Victima a reușit să sune la 112, iar la fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și medicii de pe ambulanță.

Oamenii legii l-au reținut pe agresor pentru 24 de ore, și urmează ca un procuror să stabilească dacă va fi și prezentat în fața unui judecător, cu propunere de arestare preventivă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Șoferul bătăuș din Hunedoara a fost reținut. Tânărul a blocat cu mașina un pensionar și l-a luat la pumni pentru că ar fi condus prea încet