Video

Şoferul care a dat cu maşina peste doi tineri, soţ şi soţie, într-o staţie de autobuz din Baia Mare, cercetat în stare de libertate

De Simona Vasiac.
Publicat: 04.07.2021, 13:53.
Actualizat: 04.07.2021, 13:54

Accident cumplit seara trecută în Baia Mare. O maşină scăpată de sub control a intrat într-o staţie de autobuz şi a lovit în plin o femeie şi un bărbat care se aflau acolo. Amândoi au fost răniţi grav.  

Din cauza impactului violent, fata de numai 21 de ani a rămas fără un picior, iar bărbatul s-a ales cu răni severe. Şocaţi, martorii au povestit că maşina avea o viteză considerabilă atunci când s-a produs accidentul.

Din păcate, femeia lovită de maşină în Baia Mare se află într-o stare foarte gravă. Tânăra este, în continuare, internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare pentru tratament de specialitate.

Citește și:

Şoferul care a provocat accidentul din Baia Mare, cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă

Bărbatul lovit de maşină în Baia Mare a fost transferat la o clinică de chirurgie din Cluj-Napoca.

Între timp, conducătorul auto care a provocat accidentul de circulaţie a fost audiat de poliţişti şi mai apoi lăsat liber. În acest caz, oamenii legii continuă cercetările şi au deschis un dosar de urmărire penală. Anchetatorii fac verificări în legătură cu comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.