Antena Meniu Search
x

Video Accidentul teribil din Baia Mare a fost filmat. Momentul în care BMW-ul spulberă doi tineri soţi în staţia de autobuz, surprins de camere

O tânără a rămas mutilată pe viaţă, după ce un şofer inconştient a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-o staţie de autobuz. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 04.07.2021, 09:11

Vezi și

Cumplitul accident s-a petrecut în Maramureş şi a fost suprins de o cameră de supraveghere amplasată în zonă. În imagini se observă cum şoferul, un tânăr de 20 de ani, pierde controlul volanului din pricina vitezei excesive, maşina ajunge pe contrasens şi pur şi simplu spulberă cele două persoane ce aşteaptă în staţia de autobuz.

Impactul este devastator: femeii îi este retezat pe loc unul dintre picioare, iar bărbatul se alege cu răni severe. Martorii sunt şocaţi, iar femeia urlă de durere, până leşină.

Cele două victime au fost transportate la spital, iar şoferul s-a ales cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accidentul teribil din Baia Mare a fost filmat. Momentul în care BMW-ul spulberă doi tineri soţi în staţia de autobuz, surprins de camere