Antena Meniu Search
x

Video Şoferul care a intrat cu maşina pe plajă la Saturn a mai fost prins băut la volan, drogat şi cu permisul suspendat, toate în decurs de 7 zile

Tupeul l-a costat scump pe un şofer care şi-a parcat maşina chiar în buza mării, pe plaja din Saturn. Nici n-a mai putut ieşi singur de acolo, pentru că roţile s-au afundat în nisip şi a fost nevoie de un excavator. 10 mii de lei are de plătit bărbatul care, culmea, nu e la prima ispravă de acest fel. Are alte trei dosare penale pentru că a condus băut, drogat şi cu permisul suspendat.

de Redactia Observator

la 22.07.2021, 20:47

Vezi și

Maşina a stat direct printre turişti pe plajă până a venit poliţia să elibereze zona. A fost nevoie de un excavator pentru a scoate maşina împotmolită în nisip. La volan s-a urcat un poliţist. Doar că operaţiunea nu a fost deloc uşoară, iar maşina a luat după ea şi cearşafurile turiştilor veniţi la plajă. "Cearşaful meu! Cristi, vezi că e înfrânată! Are frâna de mână!", strigă un turist.

În final, maşina a fost dusă pe şosea, iar poliţiştii s-au apucat să scrie procesul verbal pentru şoferul dornic de aventuri pe plajă.

Sancţionat cu 10.000 de lei

Andreea Iliescu, IPJ Constanța: "Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei". 

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 43 de ani pare însă obişnuit să încalce legea. În dimineaţa de 13 iunie a fost prins în Vama Veche la volan, cu permisul suspendat, dar şi cu o alcoolemie de 0.11. Spre seară, în aceeaşi staţiune a avut din nou întâlnire cu poliţiştii, de data aceasta sub influenţa drogurilor. Iar şapte zile mai târziu oamenii legii l-au surprins din nou la volan pe o stradă din Constanţa, deşi avea permisul suspendat, la fel ca şi astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Şoferul care a intrat cu maşina pe plajă la Saturn a mai fost prins băut la volan, drogat şi cu permisul suspendat, toate în decurs de 7 zile