Antena Meniu Search
x

Sorin, polițistul mort în Tecuci după un stop cardio-respirator, avea doar 37 de ani şi era tatăl a doi copii mici

Sorin Chiric, un tânăr polițist din Tecuci, județul Galați, a murit fulgerător în această dimineață, după ce a fost găsit în stop cardio-respirator, în mașina personală. Din păcate, deşi a fost resuscitat până la spital, medicii nu i-au mai putut salva viaţa.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.04.2021, 15:30

Cea care a dat alarma a fost o trecătoare, după ce l-a văzut pe polițist în mașină. Dându-şi seama că ceva nu este în regulă, femeia a sunat la 112. La fața locului a sosit un echipaj de la Serviciul de Ambulanță, care l-a găsit pe tânăr în stop cardio-respirator.

Reprezentanţii SAJ Galaţi au anunţat că decesul agentului a fost declarat la spital.

"O femeie a văzut o mașină cu motorul pornit în zona centrală a orașului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un polițist în timpul liber.

Primii la fața locului au ajuns polițiștii locali, ei au oprit motorul. Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare și au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră. L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violență", a declarat pentru Mediafax directorul medical al SAJ Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Acesta a precizat, pentru news.ro, că ar putea fi vorba despre un edem pulmonar acut sau de o afecţiune cardiacă, însă cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

Tânărul decedat era ajutor al şefului de post de la Nicoreşti, judeţul Galaţi. El era tatăl a doi copii.

Poliţistul era tatăl a doi copii mici

Poliţistul Sorin Chiric, de 37 de ani, era ajutor al şefului de post de la Nicoreşti, judeţul Galaţi.

Avea doi copii minori, de 2, respectiv 4 ani și nu era cunoscut cu afecţiuni medicale.

Familia, prietenii, apropiaţii şi toţi cei care l-au cunoscut pe Sorin sunt în stare de şoc. Pe pagina de Facebook a agentului au început să curgă mesajele de condoleanţe.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Sorin, polițistul mort în Tecuci după un stop cardio-respirator, avea doar 37 de ani şi era tatăl a doi copii mici