Antena Meniu Search
x

Poliţist din Tecuci, găsit în stop cardio-respirator, în maşina cu motorul pornit. Sorin nu a mai putut fi salvat

Tragedie la Tecuci, în Galaţi, acolo unde un poliţist de 37 de ani a fost găsit mort în maşina personală, în afara orelor de serviciu. Agentul șef adjunct de poliție Sorin Chiric era tatăl a doi copii mici.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.04.2021, 13:45

Poliţist din Tecuci, găsit mort în maşină. Sorin avea doar 38 de ani şi era tatăl a doi copii mici - Facebook

Alarma la 112 a fost dată de o femeie, care l-a văzut pe agent în maşină. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță sosit la fața locului a constatat că bărbatul era în stop cardio-respirator.

Au fost făcute manevre de resuscitare, însă medicii nu l-au mai putut readuce la viaţă. 

Reprezentanţii SAJ Galaţi au anunţat că poliţitul a fost declarat decedat la spital.

"O femeie a văzut o mașină cu motorul pornit în zona centrală a orașului Tecuci. La volan era un bărbat de 37 de ani, un polițist în timpul liber. Primii la fața locului au ajuns polițiștii locali, ei au oprit motorul. Apoi, echipajul de salvare a făcut manevre de resuscitare și au transportat bărbatul la spital. Când l-au găsit era în stop cardio-respirator de aproximativ jumătate de oră.

L-au declarat decedat la spital, nu avea urme de violență", a declarat pentru mediafax.ro Mihai Polinschi, de la Serviciul de Ambulanță Galați.

Poliţistul era tatăl a doi copii mici

Agentul şef adjunct de poliţie Chiric Sorin, de 37 de ani, era ajutor şef de post la Postul de Poliţie Nicoreşti. Avea doi copii minori, de 2, respectiv 4 ani și nu era cunoscut cu afecţiuni medicale.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţist din Tecuci, găsit în stop cardio-respirator, în maşina cu motorul pornit. Sorin nu a mai putut fi salvat