Antena Meniu Search
x

Specialiştii FBI nu au identificat ADN-ul Luizei Melencu în rămăşiţele umane îngropate de Dincă

Potrivit unor surse, specialiştii FBI nu au identificat ADN-ul Luizei Melencu în oasele îngropate de Gheorghe Dincă la marginea unei păduri din Caracal.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 11.12.2019, 10:32

Luize Melencu este dispărută de pe 14 aprilie 2019, în Caracal
Luize Melencu este dispărută de pe 14 aprilie 2019, în Caracal - Facebook

Potrivit unor surse, specialiştii FBI nu au identificat ADN-ul Luizei Melencu în oasele îngropate de Gheorghe Dincă la marginea unei păduri din Caracal.

Analiza specializată efectuată de FBI în Statele Unite ale Americii nu ar fi identificat ADN ce aparţine Luizei Melencu în probele prelevate din rămăşiţele umane îngropate.

Pe 5 august 2019, procurorii DIICOT şi experţii criminalişti au mers în pădurea de la marginea oraşului Caracal, la indicaţiile lui Gheorghe Dincă, pentru a recupera un sac în care s-ar fi aflat mai multe rămăşiţe umane.

Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor, la acea vreme, că rămăşiţele puse într-un sac şi apoi îngropate în pădure, ar aparţine Luizei Melencu.

Pe acelaşi subiect

Rămăşiţele au fost recuperate, însă autorităţile de la Bucureşti au anunţat că probele sunt foarte deteriorate şi nu se poate stabili cu exactitate un profil ADN.

Astfel, procurorii DIICOT au cerut ajutorul specialiştilor FBI pentru a analiza ADN-ul mitocondrial al oaselor, o expertiză mult mai amănunţită care se realizează doar în Statele Unite ale Americii.

Totuşi, inclusiv experţii FBI au explicat, încă de la început, că rămăşiţele sunt extrem de deteriorate şi nu este sigur că analiza mitocondrială va putea stabili un profil ADN.

- informaţii în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Specialiştii FBI nu au identificat ADN-ul Luizei Melencu în rămăşiţele umane îngropate de Dincă