Antena Meniu Search
x

Bunicul Luizei Melencu: "Nu credem că acesta este ticălosul. Ticăloșii fac parte din instituțiile statului"

Iordache Melencu, bunicul Luizei Melencu, nu crede că bărbatul reținut astăzi de procurorii DIICOT și considerat a fi complicele lui Gheorghe Dincă este vinovat.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 27.11.2019, 18:02

Iordache Melencu
Iordache Melencu consideră că adevărații vinovați sunt în instituțiile statului - Observator

Iordache Melencu, bunicul Luizei Melencu, nu crede că bărbatul reținut astăzi de procurorii DIICOT și considerat a fi complicele lui Gheorghe Dincă este vinovat.

Bărbatul crede că adevărații vinovați sunt cei care au administrat acest dosar, "începând cu procurorul".

"Acest om am impresia că vor să-i pună în spate ce nu a făcut. Nu! Pe noi ne interesează ca cei vinovați din acest dosar, care nu și-au făcut datoria, și încă încearcă să ne mintă pe noi din familie și opinia publică. Noi nu credem că acesta este ticălosul. Ticăloșii fac parte din instituțiile statului, începând cu procurorul", a declarat Iordache Coman.

Extrem de emoționat și revoltat, Iorache Coman a declarat că familia nu cere nimic și vrea doar fata înapoi. "E ceva anormal, ceva absurd. Am impresia că nici opinia publică nu mai are încredere în anumite instituții ale statului. Nu se mai poate, și-au dat legi în favoarea lor, pentru ei și familia lor. Noi ne plângem această fată de opt luni. Nu cerem nimic, vrem fata înapoi. Dați-ne fata înapoi!", a spus el.

Bunicul Luizei Melencu: "Faceți curat la Caracal că nu se mai poate trăi"

Despre Ștefan Risipiceanu, bărbatul acuzat de viol în formă agravată, Iordache Coman crede că ar fi avut legături cu Dincă, dar respinge ideea crimei. Totodată, bunicul Luizei consideră că adolescenta a fost traficată, nicidecum arsă într-un butoi, așa cum s-a vehiculat inițial.

"O fi fost în oarecare măsură (n.r. complice), dar nu credem. Vinovate sunt anumite persoane din instituțiile statului. Faceți curat la Caracal că nu se mai poate trăi. [...] Dincă vrea să distragă atenția de la adevărații vinovați. I se spune ce anume declarații să dea. În decurs de trei zile a fost chemat zi de zi. Cine e Dincă? E mai presus ca noi? Noi avem durerea în suflet. Luiza a fost traficată, am impresia că nici nu a trecut pe la el prin casă. Sunt foarte multe dovezi. [...] Dacă s-a ars în butoi trebuia să fie carne vie. Nu e adevărat, el s-a perpelit pe lângă acel foc. Ca să ucidă acea fată nu credem și nu vom crede niciodată. [...] Care e înțelegerea care se face între procurori și Dincă?", a mai declarat bunicul Luizei Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Bunicul Luizei Melencu: "Nu credem că acesta este ticălosul. Ticăloșii fac parte din instituțiile statului"