Antena Meniu Search
x

Video Spectacol de vis în Peştera Bolii, din Valea Jiului. Sute de oameni s-au înghesuit să asculte colinde în locul cu o acustică deosebită

Concert impresionant în Peştera Bolii, din Valea Jiului. Colindele de Crăciun au răsunat în subteran, din nou, după doi ani de pauză din cauza pandemiei. Sute de oameni au participat la eveniment şi, chiar dacă a fost frig, aceştia spun că s-au simţit grozav şi că s-au încărcat cu energie spirituală.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 17:14

Vezi și

Cântecele de Crăciun au răsunat în Peştera Bolii, un loc cu o acustică deosebită, unde se organizează de obicei spectacole simfonice. Câteva sute de oameni au îndurat frigul ca să asculte colindele interpretate de solista de muzică populară Paula Hriscu. 

Paula Hriscu, interpret de muzică populară: Tare mult îmi place, sincer, pentru faptul că pot cânta aici pe fân.

Pe scena improvizată în peşteră, alături de cântăreaţa din Apuseni a urcat şi corul Episcopiei Devei şi Hunedoarei. 

Preot: Această seară a fost magnifică, cred că a fost cea mai frumoasă. S-a transmis o bucurie de cei ce au cântat în această seară, pentru că cântecul aduce foarte mult. Aceste colinde sunt unicate în lume.

Pe acelaşi subiect

"A fost un spectacol. Parcă s-a unit cerul cu pământul astăzi, aici, în Peştera Bolii. O atmosferă plăcută, lume multă, lume cu bun simţ, care a ascultat colinde de un nivel înalt. Un spectacol înălţător."

"A fost impresionant, emoţionant, plin de încărcătură emoţională. Într-un cuvânt, o seară frumoasă, un spectacol reuşit şi cred că fiecare va pleca acasă mai bun şi mai încărcat spiritual." 

Colindele de Crăciun au răsunat în subteran, după doi ani de pauză din cauza pandemiei

Cea de-a 12-a ediţie a concertului de colinde "Lumina Crăciunului" s-a bucurat de o prezenţă record de oameni.

Ionuţ Drăgotesc, organizator eveniment: După 2 ani de pauză, a fost o bucurie să vedem sute de oameni venind aici, în preajma sărbătoarei naşterii domnului Isus Hristos. Au fost oameni din întreaga vale a Jiului, din întreaga ţara. 

"A fost acele perioade în care nu am putut să participăm la manifestări publice şi am trăit acum parcă un pic mai altfel acest eveniment, aceste colinde."

Intrarea la spectacolul de Crăciun din Peştera Bolii a fost gratuită pentru toţi iubitorii de colinde româneşti autentice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Spectacol de vis în Peştera Bolii, din Valea Jiului. Sute de oameni s-au înghesuit să asculte colinde în locul cu o acustică deosebită