Antena Meniu Search
x

Video Spitalul Matei Balş, asaltat de vedete infectate cu covid. Elena Merişoreanu: "Aseară am chemat salvarea"

Celebri şi infectaţi cu COVID. Viorica de la Clejani, Elena Merişoreanu şi Sorin Oprescu sunt internaţi la Institutul Matei Balş din Capitală după ce au fost testaţi pozitiv. Toţi trei au forme uşoare. Viorica de la Clejani nu este vaccinată, dar, din fericire, s-a dus la spital de la primele simptome.

de Redactia Observator

la 19.09.2021, 19:22

Vezi și

Viorica de la Clejani a ajuns în urmă cu trei zile la Spitalul Matei Balş din Capitală. Este internată într-un salon pentru pacienţi cu forme uşoare. Soţul ei, Ioniţă de la Clejani, şi cei doi copii, Fulgy şi Margherita, nu au luat virusul. De pe patul de spital, artista în vârstă de 48 de ani şi-a liniştit fanii pe Facebook.

"Sunt bine, am o formă ușoară, Slavă Domnului, iar medicii sunt de părere că mă voi recupera rapid! Ca orice om civilizat și conștient de pericol, m-am prezentat urgent la spital încă de la primele simptome, am luat boala din pripă și parcursul este unul optimist!", a spus Viorica.

Vedete infectate cu Covid-19

Acum câteva luni, Viorica de la Clejani spunea că nu crede în virus şi de aceea nu s-a vaccinat. "Dacă sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche, este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești", a mărturisit cântăreaţa.

Pe acelaşi subiect

La Spitalul Matei Balş este internată şi cântăreaţa de muzică populară, Elena Merişoreanu. Artista, în vârstă de 73 de ani, s-a vaccinat cu schema completă. Rapelul l-a făcut în urmă cu peste 10 zile. "De joi seara nu mai aveam gust la mâncare, ieri, miros nu mai aveam şi aseară am chemat salvarea şi am venit la "Matei Balş". Nu vă daţi seama cât umblăm şi noi? Pe la spectacole, pe la evenimente, pe la... emisiunile astea, pe la televizor, când suntem mulţi", a spus cântăreaţa.

Pe lista celebrităţilor internate la Balş este şi Sorin Oprescu. Fostul primar al Capitalei este şi el vaccinat anti-COVID, cu schema completă. Are 69 de ani şi suferă de diabet. 

Cele mai recente cifre arată că în ultimele 24 de ore au fost confirmate 3.817 de noi infectări şi 58 de decese. 849 de pacienţi sunt internaţi la ATI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Spitalul Matei Balş, asaltat de vedete infectate cu covid. Elena Merişoreanu: "Aseară am chemat salvarea"