Antena Meniu Search
x

Video Petrecere cu manele într-un centru de vaccinare din Botoşani. Cadrele medicale fac filmuleţe şi le postează pe TikTok

Plictiseală şi mult timp liber într-un centru de vaccinare din Botoşani. Cadrele medicale îşi fac filmuleţe şi le postează pe TikTok, în timp ce petrec cu manele.

de Monica Palade

la 19.09.2021, 18:15

Vezi și

Este vorba de cel mai important centru de vaccinare din judeţ. Astfel, În lipsa persoanelor care să vină să se vaccineze, cadrele medicale care deservesc centrul de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” au făcut o petrecere în toată regula.

Şi cum nu există petrecere fără manele, acestea nu au lipsit nici din centrul de vaccinare. În plus, cadrele medicale fac filmuleţe nostime cu ei, pe care le posteată pe reţeaua TikTok.

Distracţie cu manele în centrul de vaccinare

În imagini, apare printre altele un asistent care jonglează cu o minge de basket, dansează în sala în care se văd pe fundal cabinele de vaccin, sau apare îmbrăcat cu costum de protecţie şi cu trei trandafiri în mână. O asistentă mimează versurile unei melodii, mai întâi se roagă, apoi arată un semn obscen, iar pe un alt clip sintetizează toate aceste clipuri. „Muncim cu drag şi spor, cum se munceşte în România”, spune aceasta pe filmuleţ.

Potrivit Monitorul de Botoşani, şeful DSP Botoşani a vizionat aceste filme duminică după-amiază şi a precizat că instituţia pe care o conduce va demara o anchetă în acest sens. „Nu mă pot pronunţa acum, va trebui să discutăm cu acele persoane şi să vedem când au fost făcute acele filme şi în ce context. Dar nu este un lucru care să le facă cinste. Vom anunţa şi reprezentanţii Primăriei Botoşani, instituţie care este angajatorul direct al acestora. DSP doar supervizează”, a spus medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Petrecere cu manele într-un centru de vaccinare din Botoşani. Cadrele medicale fac filmuleţe şi le postează pe TikTok