Antena Meniu Search
x

Video Starea ucigaşului din Oneşti, în agravare. Medicii se luptă să-l ţină în viaţă: "Foarte agresiv, când a fost adus, dar nu ne este incomod niciun pacient"

Medicii care s-au ocupat de autorul dublei crime de la Oneşti spun că starea medicală a criminalului este în agravare, însă datoria lor este să salveze orice viaţă, oricine ar fi persoana respectivă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.03.2021, 15:29

Vezi și

Viaţa ucigaşului din Oneşti, în mâinile medicilor

Medicii spun că pacientul a fost foarte agresiv atunci când a ajuns la spital, era imobilizat de forţele de ordine şi prezenta plagă împuşcată abdominal, penetrantă, era conştient şi cooperant. Ulterior, bărbatul care i-a ucis pe cei doi electricieni din Oneşti acesta a devenit coerent, linistit, lucid.

Medicii spun că nu pot să spună dacă pacientul este în stare să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, dar cu medicii acesta a discutat.

Gelu Nicolicea, managerul Spitalului din Oneşti, a adus în faţa jurnaliştilor medicii care au intervenit la caz.

"În momentul actual, starea generală a pacientului este în uşoară agravare, s-a luat legătura cu spitalul judeţean Bacău, o să-l transferăm la Bacău pentru investigaţii. Pacientul a devenit instabil hemodinamic, febril, o stare generală în agravare. Din punct de vedere medical, este conştient, cooperant. Este în stare să răspundă la întrebările adresate de către medici. Am discutat cu pacientul doar pe partea medicală. Nu a cerut să vadă pe nimeni", a precizat medicul specialist.

Întrebat de jurnalişti ce a simţit, ştiind că tratează sau salvează viaţa unei persoane care a ucis doi oameni, unul dintre medici a precizat că niciun pacient nu este incomod: "Nu ne este incomod. Nouă nu ne este incomod niciun pacient".

Gheorghe Moroşan a uluit opinia publică, după ce a luat ostatici şi ucis doi muncitori, în fostul său apartament din Oneşti. După cinci ore de aşteptare, forţele de ordine l-au împuşcat, în urma intervenţiei în locuinţă. Acesta a ajuns la spital, unde medicii l-au operat şi acum va fi transferat la spitalul judeţean din Bacău, pentru a i se asigura toate condiţiile de recuperare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Starea ucigaşului din Oneşti, în agravare. Medicii se luptă să-l ţină în viaţă: "Foarte agresiv, când a fost adus, dar nu ne este incomod niciun pacient"