Antena Meniu Search
x

Studentul libian care şi-a ucis iubita, un vecin şi o pisică, stătea ilegal în România şi urma să fie expulzat (Foto)

Ahmed Othamn, studentul libian care şi-a ucis iubita, un vecin, dar şi o pisică, fusese înştiinţat chiar în ziua teribilelor că va fi expulzat în 15 zile.

Ahmed Othamn, studentul libian care şi-a ucis iubita, un vecin, dar şi o pisică, fusese înştiinţat chiar în ziua teribilelor că va fi expulzat în 15 zile.

Studentul libian, fiul unui fost consul al Amabasadei Libiei la Bucureşti, stătea ilegal în România de 188 de zile atunci când a fost chemat de poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări să semneze decizia de returnare în ţara sa natală.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 24 februarie 2018, atunci când Ahmed Othman a semnat decizia de returnare după ce a fost înştiinţat că paşaportul diplomatic i-a fost anulat şi că trebuie să părăsească România în termen de 15 zile, în caz contrar urmând a fi scos din ţară sub escortă.

"Ahmed M.S. Othman, născut la Tripoli, stătea ilegal în România de la data de 21.08.2017, dată până la care ar fi trebuit să părăsească țara noastră. El trebuia să iasă din țară, conform legislației, până la expirarea dreptului de ședere în România", au dezvăluit pentru libertatea.ro, surse judiciare.

Pe acelaşi subiect
Ahmed Othman, studentul libian care a ucis doi oameni si o pisica, aflase ca urma sa fie expulzat chiar in ziua crimelor

Şi-a ucis iubita, un vecin, dar şi pisică în timp ce era drogat

La câteva ore după ce a avut întâlnirea cu reprezentanţii IGI, Ahmed Othman a mers acasă, în apartamentul în care locuia cu chirie, dintr-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei.

După ce s-a drogat, el a început să îşi facă bagajele şi să se certe cu iubita lui, Raluca, o tânără din Bacău.

​​Raluca este tanara care a fost ucisa cu sange rece de Ahmed Othman

La un moment dat, a pus mâna pe un cuţit şi i-a tăiat gâtul fetei. Aflat sub influenţa drogurilor, dar şi a adrenalinei, Ahmed Othman a omorât şi pisica iubitei sale, după care a ieşit pe casa scării.

În faţa blocului s-a întâlnit cu un vecin, un bărbat în vârstă de 64 de ani căruia i-a cerut o ţigară.

Pentru că acesta a refuzat să îi dea ţigara, studentul libian l-a înjunghiat mortal după care a aşteptat liniştit sosirea echipajelor de Poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Studentul libian care şi-a ucis iubita, un vecin şi o pisică, stătea ilegal în România şi urma să fie expulzat (Foto)