Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un imens vas de croazieră cu 1.800 de pasageri la bord a distrus complet un ponton din cauza vitezei (Video)

Un imens vas de croazieră, cu 1.800 de pasageri la bord, a distrus complet un ponton din cauza vitezei prea mari pe care a avut-o atunci când a intrat în port.

de Redactia Observator

la 13.04.2018 , 10:31

Un imens vas de croazieră cu 1.800 de pasageri la bord a distrus complet un ponton din cauza vitezei - YouTube

Un imens vas de croazieră, cu 1.800 de pasageri la bord, a distrus complet un ponton din cauza vitezei prea mari pe care a avut-o atunci când a intrat în port.

Totul s-a întâmplat marţi dimineaţă, în jurul orei locale 09.00, în portul Isla Roatan din Honduras, acolo unde vasul de croazieră MSC Armonia a izbit violent un ponton din cauza vitezei şi a faptului că a deviat de la curs.

La bordul vasului de croazieră se afla 1.800 de pasageri şi 720 de membri ai echipajului, însă nicio persoană nu a fost rănită în urma impactului.

Articolul continuă după reclamă

Toţi oamenii au fost debarcaţi în siguranţă, iar potrivit unui comunicat al companiei nu a existat un impact asupra mediului, notează ABC News.

Pe acelaşi subiect

Momentul în care imensul vas de croazieră a distrus pontonul a fost surprins de oamenii care se aflau pe mal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un imens vas de croazieră cu 1.800 de pasageri la bord a distrus complet un ponton din cauza vitezei (Video)