Antena Meniu Search
x

Suedez prins având în microbuz opt migranţi care ar fi intrat ilegal în România

Un cetăţean suedez a fost prins, în cursul zilei de marţi, având opt migranţi într-un microbuz înmatriculat în Ungaria şi pe care cetăţeanul suedez îl conducea prin judeţul Timiş.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.04.2021, 17:11

  • Cetăţeanul suedez a fost plasat sub control judiciar.

Suedezul a fost prins pe raza localităţii de frontieră Cruceni tocmai de către poliţiştii români de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Cruceni. Conform reprezentanţilor Poliţiei de Frontieră, cetăţeanul suedez i-ar fi ajutat pe migranţi să treacă ilegal din Serbia şi în România şi şi-ar fi asumat posibilitatea de a-i conduce până în municipiul Timişoara, de unde aceştia să-şi pregătească trecerea în Ungaria pentru a ajunge, în cele din urmă, într-un stat dezvoltat din vestul Europei.

Atât migranţii, cât şi cetăţeanul suedez au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni pentru audieri şi continuarea anchetei. S-a stabilit că cei opt migranţi provin din Afganistan şi Siria şi au între 18 şi 25 de ani. 

Cetăţeanul suedez, în vârstă de 52 de ani, a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de trafic de migranţi şi plasat pentru 60 de zile sub control judiciar. Cercetările continuă urmând ca la final să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Suedez prins având în microbuz opt migranţi care ar fi intrat ilegal în România