Antena Meniu Search
x

Video "Suflet frumos, ca o poveste". Rareș, băiatul din Vâlcea găsit mort în casă, lângă sora lui, cânta în corul bisericii. Principala ipoteză a anchetatorilor

Tragedie în oraşul Brezoi din Vâlcea, chiar de ziua Sfântului Nicolae. Un băiat de 14 ani a fost descoperit fără suflare în casă, iar sora lui a ajuns în comă la spital. Cel mai probabil, amândoi s-au intoxicat cu monoxid de carbon, de la o sobă. Pompierii au intrat în apartament prin balcon, după ce bunica şi mătuşa celor doi fraţi au sunat la 112, disperate că nimeni nu răspunde la uşă.   
 

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 07.12.2022, 14:27

Vezi și

Moartea adolescentului este acum anchetată de poliţişti. În momentul în care salvatorii au intrat în casă, sobele apartamentului erau reci. 

Băiatul de 14 ani a fost găsit mort în dormitor. Sora lui era inconștientă, cu perna pe cap

Principala ipoteză pe care o iau polițiștii în calcul este aceea a intoxicației cu monoxid de carbon. Cei doi frați locuiau într-un sat din apropierea orașului, însă, în seara în care s-a petrecut teribila tragedie au decis să rămână în Brezoi, în apartamentul bunicilor. 

Când au ajuns acolo, medicii ml-au găsit pe copil fără suflare. Pe sora lui, au găsit-o cu perna pe cap, spun surse din anchetă, iar acesta ar putea să fie chiar detaliul care i-a salvat viața. 

Băiatul în vârstă 14 ani era iubit în comunitate. Era un copil liniștit și cânta în corul bisericii. Pe paginile de socializare ale celor doi frați au fost publicate în ultimele 24 de ore sute de mesaje ale celor care l-au cunoscut pe copil, în care oamenii își exprimă regretul și condoleanțele pentru familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Suflet frumos, ca o poveste". Rareș, băiatul din Vâlcea găsit mort în casă, lângă sora lui, cânta în corul bisericii. Principala ipoteză a anchetatorilor