Antena Meniu Search
x

Video Un băiat de 14 ani a murit, iar sora lui este în comă la spital, în Vâlcea, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. O sobă ar fi cauza nenorocirii

Mare atenţie la sobe în această perioadă. Dacă nu sunt curăţate cum trebuie, se poate ajunge la tragedii. Exact asta s-a întâmplat în Brezoi, în Vâlcea. Un băiat de 14 ani a fost descoperit fără viaţă în casă, iar sora lui a ajuns în comă la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, cel mai probabil de la o sobă care nu funcţiona corespunzător.   

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 08:49

Vezi și

Pompierii au fost nevoiţi să intre în apartament prin balcon, cu scara. Fuseseră alertaţi de bunica şi mătuşa celor doi fraţi, disperate că aceştia nu răspund la uşă. Băiatul de 14 ani şi sora lui, de 26 de ani, au fost găsiţi în dormitor. Pentru adolescent nu s-a mai putut face nimic. 

Georgiana Ţîrcu, IPJ Vâlcea: Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că persoana decedată nu prezenta urme vizibile de violenţă.

Tânăra, în stare de inconştienţă, a fost preluată de către echipajul SMURD Brezoi și transportată la spitalul din oraş. 

Dr. Mircea Popescu Drigă, director Spitalul orășenesc Brezoi: A fost stabilizată termic, i-a fost administrat oxigen pe mască, perfuzii.

Pe acelaşi subiect

Apoi, cu o ambulanţă, a fost trimisă la Spitalul de Urgenţă Râmnicu Vâlcea. 

Dan Ponoran, manager Spitalul județean Vâlcea: Simptomatologie caracteristică unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. La ora actuală este stabilă, într-o comă superficială, dar cu semne vitale bune, cu prognostic bun.

Cei doi frați locuiau singuri la Brezoi

Cred că de la fum, s-a intoxicat cu fum. De la sobă

Vecinii spun că cei doi fraţi locuiau singuri la Brezoi, părinţii fiind într-o localitate apropiată. 

Cadavrul băiatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar în baza lui criminaliştii vor stabili cauza decesului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un băiat de 14 ani a murit, iar sora lui este în comă la spital, în Vâlcea, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. O sobă ar fi cauza nenorocirii