Antena Meniu Search
x

A plecat supărat că a pierdut tot salariul la păcănele, dar s-a întors cu toporul

Un jucător înrăit la păcănele din Carei a crezut că se poate îmbogăți peste noapte, așa că în ziua de salariu a mers și a investit toți banii în aparate.

A pierdut salariul la pacanele, s-a intors cu toporul si a distrus tot

Un jucător înrăit la păcănele din Carei a crezut că se poate îmbogăți peste noapte, așa că în ziua de salariu a mers și a investit toți banii în aparate.

Firește, i-a pierdut pe toți, așa că bărbatul de 39 de ani a acuzat întâi angajații sălii de jocuri că au măsluit aparatele ca să piardă, apoi a plecat furios.

A plecat supărat, a revenit cu toporul

Bucuroși că au scăpat de o situație periculoasă, oamenii s-au întors la treaba.

Pe acelaşi subiect

Nu pentru mult timp, pentru că, la un moment dat, ușa sălii de jocuri s-a dat de perete și în prag a apărut bărbatul care își pierduse salariul mai devreme, cu un topor de dimensiuni considerabile în mână.

A distrus aparatele, apoi a fumat o țigară

Acesta, fără să spună un cuvânt, s-a apucat să toace sistematic, cu toporul, aparatele de jocuri din sală. După ce și-a descărcat nervii, bărbatul s-a așezat pe un scaun și a fumat o țigară.

Așa l-au găsit polițiștii, care l-au reținut pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » A plecat supărat că a pierdut tot salariul la păcănele, dar s-a întors cu toporul