Antena Meniu Search
x

SURPRIZĂ pentru Cristian Boureanu! Cu cine împarte fostul politician celula de la Arestul Central (VIDEO)

Cu ochiul vânăt şi în cătuşe. Aşa a coborât ieri Cristian Boureanu din duba poliţiei. Fostul politician a ajuns în Arestul Central pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj. 

Cu ochiul vânăt şi în cătuşe. Aşa a coborât ieri Cristian Boureanu din duba poliţiei. Fostul politician a ajuns în Arestul Central pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj. 

A lovit un poliţist, care a ripostat. Fostul parlamentar i-a făcut şi el plângere penală agentului pentru instigare la violenţă şi vătămare.

Surse medicale susţin că ar avea fisură de mandibulă şi de timpan.

ULTIMA ORĂ! ARADUL E ÎN DOLIU, după ce fiica unui POLIŢIST, o studentă de numai 20 de ani, A FOST GĂSITĂ SPÂNZURATĂ

Pe acelaşi subiect

Duminică, Brigada de poliţie rutieră a făcut publice imagini de la incidentul în care a fost implicat Cristian Boureanu. În afara scenelor în care Boureanu îi ameninţă pe poliţişti şi îl loveşte pe unul dintre ei, este prezentat întreg dialogul cu aceştia. În înregistrare, poliţistul căruia i-a prins mâna la portiera maşinii îl ameninţă că il "scoate" la ştiri şi că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală, spunându-i şi că este beat.

Filmul se încheie cu episodul în care poliţistul este lovit pentru a doua oară şi ripostează dându-i un pumn în faţă lui Cristian Boureanu.

Boureanu a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru 30 de zile, fiindu-i întocmit dosar penal pentru ultraj. 

Potrivit unor surse judiciare, fostul parlamentar s-ar afla în celula din Arestul Central cu încă trei persoane. Între ele este şi Roni Herşcovici, care a fost arestat după ce a târât un poliţist cu maşina. Tânărul a fost, în cele din urmă, imobilizat, cu folosirea armamentului, şi arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Ceilalţi doi se află în arest pentru furt şi tâlhăre.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » SURPRIZĂ pentru Cristian Boureanu! Cu cine împarte fostul politician celula de la Arestul Central (VIDEO)