Posibil suspect în cazul triplului asasinat de la Satu Mare! El singur i-ar fi ucis pe toţi 3! Poliţiştii şi agenţii sub acoperire caută un tânăr împătimit al jocurilor de noroc

Publicat: 25.11.2017, 13:14.
Actualizat: 26.11.2017, 10:39

Anchetatorii au un suspect principal în cazul triplului asasinat din comuna Apa, judeţul Satu Mare, un tânăr de 35 de ani, împătimit al jocurilor de noroc.

Posibil suspect în cazul triplului asasinat de la Satu Mare! El i-ar fi ucis pe toţi 3! Poliţiştii şi agenţii sub acoperire caută un tânăr împătimit al jocurilor de noroc

Anchetatorii au un suspect principal în cazul triplului asasinat din comuna Apa, judeţul Satu Mare, un tânăr de 35 de ani, împătimit al jocurilor de noroc, scrie presa locală, despre care ar exista informații că s-ar afla încă în municipiu.

Zeci de polițiști şi agenţi în civil au descins în mai multe locații din oraş, în care se cunoștea că suspectul obișnuia să le frecventeze. De asemenea, se pare că suspectul cunoștea familia Rentea destul de bine şi ar fi fost în casa victimelor de mai multe ori. Mai mult decât atât, autorul triplei crime ar fi fost inclusiv filmat de camerele de supraveghere din zonă.

Citeşte şi Bărbat ridicat şi dus la audieri. Suspectul nu a putut să spună ce căuta în Apa, fiind văzut în localitate și în ziua asasinatului

Citește și:

Potrivit presei locale, tânărul are datorii mari și obișnuia să piardă sume importante de bani la jocurile de noroc.

Pentru identificarea şi prinderea ucigaşului, chiar ministrul de Interne, Carmen Dan, a precizat că s-au alocat resurse importante, ea cerându-i inspectorului general al Poliției Române să facă toate eforturile necesare pentru rezolvarea urgentă a cazului.

Tripla crimă a avut loc acum două seri în localitatea Apa din judeţul Satu Mare.

Prima ar fi fost ucisă o bătrână din locuinţă, Viorica Apan (soacra), în vârstă de 80 de ani. Gheorghe Rentea (59 ani) a fost ucis în timp ce încerca să bage maşina în garaj, iar Niculina Rentea (56 ani) a fost omorâtă pe scările de la intrare, femeia neapucând nici măcar să pună piciorul în casă. A fost găsită căzută pe trepte, strângând o pungă de portocale în braţe.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.