Antena Meniu Search
x

Andrei, tânărul mort în cumplitul accident din Bistriţa, condus pe ultimul drum de sute de oameni

Sute de oameni, familie, prieteni sau colegi, l-au condus, astăzi, pe ultimul drum pe Andrei Pintican, tânărul mort în cumplitul accident din Bistriţa de marţi seară.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 08.12.2018, 17:04

Sute de oameni, familie, prieteni sau colegi, l-au condus, astăzi, pe ultimul drum pe Andrei Pintican, tânărul mort în cumplitul accident din Bistriţa de marţi seară.

Pe 4 decembrie, în jurul orei 18.00, Andrei Pintican (27 de ani) şi-a pus capăt zilelor în cel mai cumplit mod posibil.

Aflat la volanul maşinii sale, tânărul inginer-şef la un service auto din oraş a intrat cu viteză foarte mare în stâlpul de beton al unei pasarele de pe strada Sigmirului.

Impactul a fost atât de tare încât maşina s-a rupt în două, iar Andrei a rămas încarcerat între fiarele contorsionate şi a murit pe loc.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii au luat în calcul ipoteza unei sinucideri, mai ales că şoferul nu a încercat să frâneze nicio secundă.

Mai mult, Andrei ar fi comis teribilul gest la numai câteva ore după ce o instanţă de judecată a pronunţat divorţul de soţia sa.

Andrei a murit într-un cumplit accident la Bistriţa după ce a intrat cu maşina într-o pasarelă

Sute de oameni la înmormântarea lui Andrei

Andrei Pintican a fost condus, în această dimineaţă, pe ultimul drum. Sute de oameni, familie, prieteni şi colegi de muncă, au participat la înmormântare.

Ca şi la priveghi, zeci de prieteni ai tânărului pasionat de maşini l-au condus pe ultimul drum cu o coloană de BMW-uri, maşina preferată a lui Andrei.

Slujba de înmormântare a fost oficiată la capela de pe strada Tărpiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Andrei, tânărul mort în cumplitul accident din Bistriţa, condus pe ultimul drum de sute de oameni