Antena Meniu Search
x

Sute de polițiști scotocesc case și mașini în căutarea criminalului Ioan Lepa

Sute de polițiști și luptători de la Trupele Speciale scotocesc case și mașini în căutarea criminalui Ioan Lepa, bărbatul care l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei, în Recaș.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 02.06.2019, 22:27

Vezi și

Sute de polițiști și luptători de la Trupele Speciale scotocesc case și mașini în căutarea criminalui Ioan Lepa, bărbatul care l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei, în Recaș.

După ce au găsit hainele pline de sânge ale criminalului, polițiștii au apelat inclusiv la o dronă, dar și la un scanner cu termoviziune al Poliției de Frontieră pentru a putea continua căutările și noaptea.

Potrivit unor surse, Ioan Marcel Lepa s-a ascuns într-o casă nelocuită, timp de câteva ore, după ce l-a împușcat mortal pe polițistul Cristian Amariei (43 de ani).

Ulterior, criminalul a intrat în curtea unei case și a amenințat o familie cu pistolul pentru a obține o mașină.

Pe acelaşi subiect

Încolțit de un polițist care a tras trei focuri de armă în direcția lui, interlopul a fugit prin grădina casei.

Percheziții fără precedent în Recaș pentru prinderea criminalului

Peste 200 de polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi și luptători de la Trupele Speciale scotocesc toate casele nelocuite sau imobile în care criminalul s-ar putea ascunde.

Ioan Marcel Lepa este urmărit general după ce, în această după-amiază, în timpul unui filtru organizat de polițiștii din Recaș (Timiș) pentru prinderea lui (n.r. fiind urmărit internațional), a tras două focuri de armă, din mașină, în direcția unui polițist.

Împușcat în gât și în piept, polițistul Cristian Amariei și-a pierdut viața. Un alt polițist a fost la rândul său rănit după un schimb de focuri cu criminalul fugar.

Potrivit unor surse, criminalul este rănit la umăr.

Reporterul special Observator, Laurențiu Rădulescu, se află la fața locului și continuă să transmită imagini și informații de la acțiunea fără precedent a Poliției Române pentru prinderea criminalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Sute de polițiști scotocesc case și mașini în căutarea criminalului Ioan Lepa