Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr bătut și băgat cu forța în portbagaj de cinci rude. Agresorii au altă variantă a poveștii: "A hotărât să-l urce în portbagaj, să nu rănească pe cineva"

Scene demne de filmele cu mafioţi în Capitală. Un bărbat a fost bătut şi băgat cu forţa în portbagajul unei maşini de mai mulţi indivizi. Norocul victimei a fost că o femeie a văzut scandalul şi i-a alertat pe poliţişti. Culmea, victima şi bătăuşii sunt rude.

de Denisa Dicu

la 07.07.2024 , 19:20

Agresiunea a avut loc în faţa unui restaurant din cartierul Colentina, acolo unde lucra şi victima. Cearta care ar fi trebuit tranşată în familie a ajuns în stradă. Potrivit unor surse Observator, bărbatul de 28 de ani, sirian, ar fi fost nemulţumit pentru că nu şi-a primit salariul. Iar patronul, care îi e şi unchi, l-a certat că bea la serviciu. Acela a fost momentul în care cei 5 bărbaţi s-au năpustit asupra tânărului, spun anchetatorii.

Agresorii, rude cu victima

Varianta patronului restaurantului este ușor diferită de cea a polițiștilor. Acesta spune că tânărul de 28 de ani ar fi luat un cuțit din bucătărie și a ieșit pe stradă, fiind sub influența alcoolului. Din teama de a nu răni pe cineva, unchiul și verișorii victimei l-au bătut și l-au bagat cu forța în portbagajul unei mașini și s-au deplasat spre Voluntari, acolo unde au fost prinși de oamenii legii.

Vezi și

Au mers aproximativ 7 kilometri până pe o stradă din Voluntari, unde ar locui familia. Indivizii au oprit maşina şi au scos bărbatul din portbagaj. O femeie care a văzut scenele violente a sunat la 112, iar poliţia a ajuns rapid la agresori. Cei cinci bărbaţi acuzaţi că l-au lovit şi l-au sechestrat pe tânăr au declarat că voiau doar să îl ducă acasă, la rugămintea mamei lui.

Pe acelaşi subiect

Cum se apără agresorii

"Ei au încercat să-l ia, dar el prin faptul că era foarte violent şi din cauza băuturilor alcoolice, nu a putut să fie urcat în maşină, aşa cum era firesc şi normal şi atunci unul din verii lui a hotărât să îl ia în braţe şi să îl urce în portbagaj, ca să nu cumva să rănească pe cineva din cei cinci acolo sau pe cineva străin", spune avocatul unui acuzat, Georgescu Valentin. 

Cei cinci bărbaţi, rude cu victima, au fost iniţial reţinuţi pentru 24 de ore, însă magistraţii au decis să fie cercetaţi în continuare sub măsura controlului judiciar. Sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Denisa Dicu Like

Pasiune, adrenalină, curiozitate și dorința de a afla poveștile oamenilor. Sunt doar câteva dintre lucrurile care mă îndeamnă să fac jurnalism cu atât de mult drag.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Tânăr bătut și băgat cu forța în portbagaj de cinci rude. Agresorii au altă variantă a poveștii: "A hotărât să-l urce în portbagaj, să nu rănească pe cineva"