Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Atac mafiot într-un restaurant din Capitală. Un tânăr de 28 de ani, bătut de cinci bărbaţi şi băgat cu forţa în portbagajul unei maşini

Răzbunare ca-n filmele cu mafioţi în faţa unui restaurant din Capitală. Un bărbat de 28 de ani a fost bătut de alţi cinci şi băgat cu forţa în portbagajul unei maşini. Norocul victimei a fost că întreaga scenă a fost surprinsă de o femeie care a sunat la timp la 112. 

de Denisa Dicu

la 07.07.2024 , 13:58

Totul a pornit de la o ceartă în familie, agresiunea a avut loc în faţa unui restaurant deţinut de o familie siriană în Sectorul 2 al Capitalei, unde lucra şi victima. Tânărul bătut şi băgat cu forţa în portbagaj este chiar nepotul proprietarului restaurantului şi, potrivit unor surse din anchetă, conflictul ar fi degenerat în momentul în care acesta le-ar fi spus celorlalţi cinci bărbaţi că este nemulţumit, deoarece nu şi-ar fi primit salariul.

Atac mafiot într-un restaurant din Capitală

Varianta patronului restaurantului este puţin diferită întrucât acesta povesteşte faptul că nepotul său ar fi luat un cuţit din bucătărie şi ar fi ieşit cu el pe stradă fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta este motivul pentru care unchiul şi verişorii săi l-au bătut şi ulterior l-au băgat cu forţa în portbagajul unei maşini. 

Vezi și

Povestea nu se încheie aici, pentru că aceştia au plecat cu maşina cu tot cu victima din portbagaj. La scenă ar fi asistat o femeia care făcea curăţenie în local şi aceasta a decis că trebuie să sune la poliţie.

Oamenii legii au pornit pe urmele agresorilor şi i-au prins în Voluntari. Cei cinci agresori au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, iar în continuare sunt cercetaţi într-un dosar penal pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Denisa Dicu Like

Pasiune, adrenalină, curiozitate și dorința de a afla poveștile oamenilor. Sunt doar câteva dintre lucrurile care mă îndeamnă să fac jurnalism cu atât de mult drag.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Atac mafiot într-un restaurant din Capitală. Un tânăr de 28 de ani, bătut de cinci bărbaţi şi băgat cu forţa în portbagajul unei maşini