Antena Meniu Search
x

Un tânăr a deschis portiera şi s-a aruncat din mers pe şosea, sub ochii mamei lui, în Argeş

Scene cumplite au avut loc şi pe o şosea din Argeş. Un tânăr, care se afla într-o maşină de ocazie, s-a aruncat din autoturism, în mers. Un alt autovehicul l-a ucis, sub privirile mamei sale.

de Redactia Observator

la 08.09.2019, 19:48

Vezi și

Scene cumplite au avut loc şi pe o şosea din Argeş. Un tânăr, care se afla într-o maşină de ocazie, s-a aruncat din autoturism, în mers. Un alt autovehicul l-a ucis, sub privirile mamei sale. Plecaseră amândoi de acasă, iar femeia nu a bănuit că fiul ei vrea să-şi ia viaţa. Tânărul, care ar fi împlinit 30 de peste o lună, suferea de depresie, spun apropiaţii.

Mama tânărului era şi ea în maşină, dar nici ea, nici şoferul care-i luase la ocazie n-au avut timp să reacţioneze, când acesta a deschis brusc portiera. Chiar atunci, din sens opus venea o altă maşină. 

Şoferul care venea din sensul opus nu l-a mai putut evita, iar dâra de ulei a maşinii care l-a lovit s-a întins pe câteva zeci de metri. 

Localnicii din Costeşti, Argeş, au auzit strigătele disperate ale mamei. Au încercat să-i ofere tânărului primul ajutor, dar nu s-a mai putut face nimic. Martorii povestesc că femeia le-a spus ca fiul ei suferea de depresie: "Îl jelea acolo jos şi zicea: "Aoleu, mamă, am uitat să-ţi dau medicamentele!".

Potrivit martorilor, tânărul se despărţise de mama copilului său. Însă nimeni din familie nu bănuia că vrea să-şi ia viaţa. 

Peste o lună, tânărul ar fi împlinit 30 de ani. Moartea lui este acum investigată de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Un tânăr a deschis portiera şi s-a aruncat din mers pe şosea, sub ochii mamei lui, în Argeş