Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr din Iaşi, găsit de fiul lui de 7 ani spânzurat de un copac. Ar fi avut probleme în căsnicie: "Numai din cauza ei a făcut așa ceva"

Incident cutremurător în Iași. Un tânăr de 30 de ani a decis să-și încheie socotelile cu viața și a fost găsit spânzurat. Rudele lui spun că bărbatul avea probleme în căsnicie și că asta l-ar fi împins la gestul extrem.

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 11:55

Tânăr din Iaşi, găsit de fiul lui de 7 ani spânzurat de un copac. Ar fi avut probleme în căsnicie
Tânăr din Iaşi, găsit de fiul lui de 7 ani spânzurat de un copac. Ar fi avut probleme în căsnicie - BZI.ro

Gheorghiță avea 30 de ani și întregul sat l-a descris drept un băiat muncitor și bun. Se cunoștea cu soția lui de mulți ani și aveau împreună patru copii Mezinul abia a împlinit un an în luna decembrie a anului trecut.

De Sfântul Vasile, în casa celor doi tineri din comuna ieșeană Roșcani a fost dată o petrecere. Cei doi și-au invitat câțiva prieteni și au sărbătorit onomastica femeii. Fără explicație, a doua zi, soția bărbatului a luat copilul cel mic și a plecat de acasă.

Cadavrul bărbatului, găsit de fiul lui de 7 ani

După spusele rudelor, nu ar fi fost prima dată când femeia pleacă de acasă, iar ceilalți copii au rămas în grija lui Gheorghiță. Mai mult, familia bărbatului spune că acesta avea bănuieli că femeia are pe altcineva. Ieri dimineață, pe 4 decembrie, în jurul orei 7 s-a spânzurat de un copac de lângă casă. Chiar fiul său, în vârstă de 7 ani, l-a găsit și i-a anunțat pe bunici, potrivit BZI.ro.

Pe acelaşi subiect

„Numai din cauza ei a făcut așa ceva. Ea a plecat cu copilul cel mic de acasă. Nu știu unde s-a dus. Nu e prima dată când pleacă. El s-a spânzurat din cauza ei. Era un băiat bun, muncitor. Au rămas, acum, patru copii fără tată”, a spus tatăl lui Gheorghiță.

„El nu a lucrat, dar avea animale, oi, era foarte muncitor. Păcat de el… Ea cred că l-a făcut să ajungă aici. De Sfântul Vasile i-a luat din moț băiatului cel mic, a fost și ziua ei… Nu știu, asta i-a fost scris”, a spus un vecin

Trupul neînsuflețit al tânărului din Roșcani care s-a spânzurat a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Tânăr din Iaşi, găsit de fiul lui de 7 ani spânzurat de un copac. Ar fi avut probleme în căsnicie: "Numai din cauza ei a făcut așa ceva"