Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Youtuber celebru, găsit mort de iubită în casa din Brazilia. Era cercetat pentru abuz asupra copiilor și și-ar fi pus capăt zilelor

Un youtuber celebru, cu peste două milioane de abonați, a fost găsit mort de iubita lui, în casa lui din Brazilia. În trecut a mai avut tentative de sinucidere, iar la momentul în care a fost găsit mort era cercetat pentru că ar fi făcut publice mai multe poze care semnalau abuz asupra copiilor. 

de Redactia Observator

la 29.12.2023 , 11:35

Youtuber celebru, găsit mort de iubită în casa din Brazilia. Era cercetat de abuz asupra copiilor și și-ar fi pus capăt zilelor Youtuber celebru, găsit mort de iubită în casa din Brazilia. Era cercetat de abuz asupra copiilor și și-ar fi pus capăt zilelor - Instagram

Paulo Cezar Goulart Siqueira, cunoscut drept PC Siqueira, a murit miercuri după-amiază, la vârsta de 37 de ani. Influencerul era cunoscut pentru conținutul său de pe rețelele de socializare, precum și pentru aparițiile sale în programele TV, inclusiv MTV Brasil, PlayTV și TBS Brasil, potrivit The Sun.

Polițiștii cred că bărbatul s-a sinucis

Iubita lui, Maria Watanabe, l-a descoperit mort în apartamentul său din Sao Paulo și a cerut ajutor de la un vecin care a sunat la poliție.Polițiștii ar fi consemnat moartea lui ca sinucidere. În 2021, autoritățile au declarat că nu au găsit dovezi care să-l incrimineze pentru pedofilie.

Articolul continuă după reclamă

Paulo a negat acuzația și le-a spus fanilor săi că este „ceva teribil, pe care nu l-am comis niciodată sau l-aș comite”. Se pare că a fost salvat de pompieri dintr-o tentativă de sinucidere în luna martie a acestui an.

„Dragi prieteni și dușmani: ieri am avut un episod maniacal care a scăpat de sub control, m-am expus pe mine și pe iubita mea în mod greșit și a fost urmat de o nouă tentativă de sinucidere. Am fost salvat de pompieri și sunt cu adevărat recunoscător. Sunt bine și în siguranță. Maria, iubita lui de atunci, este și ea în siguranță", a declarat la acea vreme.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Youtuber celebru, găsit mort de iubită în casa din Brazilia. Era cercetat pentru abuz asupra copiilor și și-ar fi pus capăt zilelor