Antena Meniu Search
x

Video Tânără abuzată sexual timp de 11 ani de propriul unchi. Bărbatul a redus-o la tăcere şi pe mamă cu pumnii: ''Tot satul a ştiut''

Calvarul unei tinere a ieşit la iveală abia după ce unchiul său a încălcat ordinul de protecţie. Aceasta a fost abuzată sexuală timp de 11 ani de fratele mamei, fără ca nimeni din familie să îşi dea seama prin ce chin trece. N-a spus nimic, dar după ultima palmă încasată de la unchiul ei a rupt tăcerea. Vă avertizăm urmează detalii și informații cu puternic impact emoțional!

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 29.11.2021, 20:23

Vezi și

Încă de când avea şapte ani, a fost obligată de unchi să doarmă în acelaşi pat cu el. Bărbatul a profitat că fata era prea mică să i se împotrivească, iar pe mamă a redus-o la tăcere cu pumnii. 11 ani bărbatul a împărţit patul cu nepoata lui şi a supus-o abuzurilor sexuale. 

Victimă: Mama a plecat de acasă, tot eu am rămas singură, îi sunam pe oricare să vină să stea măcar unii dintre ei cu mine, dar toţi mergeau la lucru şi nu venea nimeni. Mi-o fost frică să spun pentru că, dacă îl lăsa liber apoi, tot eu aveam probleme după.''

Mama fetei: Nu am avut ce să fac, pur şi simplu nu am avut ce să fac. Tot satul a ştiut.

Când a împlinit 18 ani, tânăra a spus totul, când a simţit că viaţa îi este în pericol.

Pe acelaşi subiect

Victimă: Atunci a dat cu cuţitul în masă şi m-a lovit la deget şi m-a şi plesnit.

Viitoarea cumnată a devenit principalul aliat al tinerei

Norocul fetei a fost că peste ei în cameră a intrat viitoarea cumnată. A încercat să o apere, dar bărbatul a lovit-o şi pe ea. Femeia a sunat la poliţie. 

"Poliţiştii au emis un ordin de protecţie în 23 noiembrie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.''

Bărbatul s-a întors în aceaşi seară în casa familiei. Nu era prima dată când era scos din casă cu poliţia. De fiecare dată însă, mama tinerei l-a primit înapoi. Nu şi acum.

Mama fetei: Când nu consuma alcool, era ok. Când consuma alcool, era nebun de cap. 

În viitoarea cumnată, tânăra a găsit un aliat. Femeia a convins-o să spună tot poliţiei. Pentru prima dată, agresorul a fost arestat. 

Victimă: Am fost şi la psiholog şi totuşi sunt mai liniştită. 

Victimele care nu îndrăznesc să povestească coşmarul prin care trec, nu sunt de condamnat, explică specialiştii. 

Cecilia Ardusătan, psiholog: Copiii abuzaţi nu spun pentru că nu se simt în familiile lor iubiţi, nu se simt protejaţi. Cred că este vina lor, le este foarte, foarte ruşine.

Copiii abuzaţi sexual suferă de anxietate, depresie, stres post-traumatic şi gânduri de suicid. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânără abuzată sexual timp de 11 ani de propriul unchi. Bărbatul a redus-o la tăcere şi pe mamă cu pumnii: ''Tot satul a ştiut''